120perces inzulinom 81 volt. Kaptam rá gyógyszer és 4 hónap múlva még magasabb lett 161. A dokim elküldött a meddőségi központba hogy majd ott segítenek viszont ott a doki szerint nincs baj ezzel az értékkel. Szerintetek?
Figyelt kérdés
2016. jan. 31. 18:06
11/13 anonim válasza:
Szia!!
Sajnálom a halasztás !
Én nem szeretnék sokat várni mert már kezd elegem lenni mert össz-vissz 4 éve várok a babárra!
12/13 A kérdező kommentje:
Szia.én se akartam várni mert ugyan mi csak 2éve probálkozunk de 34eves vagyok és félek kifutok az időből de az orvos azt mondta muszáj várni amíg egészséges leszek.
2016. febr. 3. 20:40
13/13 anonim válasza:
Szia!
én is 34 éves vagyok de sajnos lehet le kell mondanunk a babáról mert nekünk csak sperma donorral lehet babánk és mióta kitört a botrány a donor ügybe sok infó kering ilyen meg olyan összegről amibe kerülne a lombik ! én áprilisba megyek vissza az endo dokihoz akkor tudom meg mennyit változott (na és merre változott )az eredményeim és ő fogja megmondani kezdhetek-e aztán hívhatom a kaálit mi van a donor üggyel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!