Lombik program vagy örökbefogadás?
Én két oldalról próbálkoznék. Jelentkeznék örökbefogadásra, úgy is évek mire tanfolyam, papír meg sorra kerülünk a listán.
Addig meg próbálkoznánk lombikkal. Ha sikerül a lombik akkor visszalépnék az örökbefogadástól, ha nem akkor mire lezajlanak a lombikok talán sorra kerülünk.
Egyértelműen lombik. Az a gyerek úgy az mi gyerekünk, belőle és belőlem, én hordom ki, én szülöm meg.
Ha lombikkal sem lehetne, akkor fogadnék csak örökbe.
Lombik. Azért amit az 1-es és 3-as ír.
Ha valamiért nem lennék képes úgysem teherbe esni, akkor fogadnék örökbe.
örökbefogadás!
szerető otthont adhatsz egy gyereknek akinek ez nem adatott meg pedig megérdemelné.
Ha mindketten egyet értetek abban, hogy ha nem jön össze a lombik, akkor legyen örökbefogadás, akkor párhuzamosan idítsátok.
Mi sajnos egymás után csináltuk és rengeteg időt vesztegettübnk el.
Lombik 3 év, örökbefogadás, már 3,5 éve sorban állunk = 6,5 év
Ez, ha párhuzamosan ment volna, akkor "csak" 3,5 év lenne.
Ez attól függ, hogy tudjátok e mindketten 100% egyenrangúnak tekinteni a vér szerinti gyerekkel az örökbefogadást? - Ha igen, akkor vagy párhuzamosan csinálnám a kettőt, vagy az örökbefogadást csinálnám csak. (Nekem egyenértékű a kettő..) - A lombikot, ha tehettem volna se gondolom, hogy belekezdtem volna, nagyon sok negatív hatása van az anyukára...
az orokbe.hu oldalon van sok jó cikk, és sok sorstárs. - Lehet segítséget ad a döntésben ott is néhány dolog...
Sok erőt és békét nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!