Hogy lehet ez ilyen sokat számít pár óra?
Figyelt kérdés
Vettem a rossmanba kettő db facelle teszt csíkot, délelőtt meg csináltam az elsőt és egy csík volt rajta negatív, viszont most délután olyan három óra felé a második tesztet is meg csináltam, és ezen már két csík van igaz a második csík halványan látszik.
Valaki meg tudná mondani hogy lehet ez?
2016. jan. 18. 16:24
1/7 anonim válasza:
Mondjuk a második teszt hibás is lehet, ugyanis reggeli vizelet koncentraltabb, mint a későbbi
2/7 anonim válasza:
Szerintem lehetseges :) Foleg,hogy ha valoban pozi az csak ugy nincs..annak oka van! Tudsz meg vsinalni reggel uj tesztet?
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, már sajna nem tudok venni másik tesztet. De akkor ismét csinálok holnap.
2016. jan. 18. 17:14
5/7 anonim válasza:
Igen, ilyenkor még nagyon sokat számít pár óra. Nekem eddig minden terhességem délután/este mutatta ki a teszt.
6/7 A kérdező kommentje:
Holnap ki derül, de szerintem pozitív lesz, mert minden tünet meg van nálam.
2016. jan. 18. 19:28
7/7 A kérdező kommentje:
Ma újra teszteltem gyógyszertárban vetem kazettás gabriel tesztet és egy csík negatív :-o :-( 😢
2016. jan. 20. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!