Van itt aki nem várja a menstruációjat január 23- ra?
Figyelt kérdés
Elviekben múlt héten volt pete èrèsem szurkált is a hasam éreztem.alig várom hogy csináljak terhesegi tesztet, nagyon örülnék neki ha sikerülne a baba. Szívesen beszelgetnèk hogy hogyan alakul tesztelésig.
Neked vannak jelek már? Várod te is hogy tesztelj? 😊
2016. jan. 13. 13:38
71/91 A kérdező kommentje:
Sziasztok lányok, én jövő héten megyek ultrahangra, közép idős uh, hát meg látjuk, progeszteront szedem.és ti hogy vagytok?
2016. jan. 31. 13:48
72/91 anonim válasza:
Középidős uh?Azt miért?Szedtél Te is clostit?Én a héten megyek uh -rá a closti miatt.5.voltam
73/91 anonim válasza:
Én is ma megyek ultrahangra, plusz megejtjük az éves rákszűrést, bízom benne, hogy jobbra lesz nagyobb a tüszőm 😃 bár csak pénteken esedékes, hogy megrepedjen :)
74/91 A kérdező kommentje:
Mert most ezt a ciklust végig kíséri az orvos, és progeszteront azért szedem mert vékony a méh nyàlkahàrtyàm.
2016. febr. 1. 10:44
75/91 anonim válasza:
Ciklus 10.napja.Dominancia egyik ováriumban sem mutatkozik.Csütörtökön megint uh.
7es
76/91 A kérdező kommentje:
Sajnálom 7- es.
Én is ettől félek holnap leszek ciklusom 11 napján.
2016. febr. 2. 11:22
77/91 anonim válasza:
Még nincs minden veszve,mert nem 28 napos a ciklusom.Csütörtökön kiderül.
Drukkolok neked!
7es
79/91 A kérdező kommentje:
Én jól állok lányok, voltam uh szépen alakul a pete éres, és a progeszteron is hasznos.
2016. febr. 3. 17:59
80/91 anonim válasza:
Hányadikán nem kéne megjönnie majd? Nekem 20.-án és esélyes a hónapom, bizakodok :)
#1 Petra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!