Van itt aki nem várja a menstruációjat január 23- ra?

Figyelt kérdés

Elviekben múlt héten volt pete èrèsem szurkált is a hasam éreztem.alig várom hogy csináljak terhesegi tesztet, nagyon örülnék neki ha sikerülne a baba. Szívesen beszelgetnèk hogy hogyan alakul tesztelésig.

Neked vannak jelek már? Várod te is hogy tesztelj? 😊

2016. jan. 13. 13:38
 61/91 A kérdező kommentje:

Elég fura dolgok történnek velem!

Ugye írtam antibiotikumot szedek és köptető port. Tegnap és tegnap előtt volt fehér folyásom és nagyon picit rózsaszín volt, ma reggel óta fáj a hasam szúr a petefèszkeim volt is kicsi vérzés pisilés után, de most észre vettem pisilés után ismét hogy barnás maszatos valami, (bocsánat)!

A gyógyszerek miatt? Már meg örülök 😢

Írjátok lányok mert azt sem tudom hogy mi van? 😞

2016. jan. 24. 09:23
 62/91 anonim ***** válasza:

A betegség és a gyógyszerek is bezavarhatnak.Én a helyedben csinálnék mégegy tesztet

7es voltam

2016. jan. 24. 12:45
 63/91 A kérdező kommentje:
El is felejtettem írni, hogy tegnap csináltam egy tesztet walentin, és eléggé ki fogtam mert tiszta lila volt a háttere és ki sem tisztult. Most már rózsaszín és barnás is de csak pisilés után. Ma nem vettem be az antibiotikumot hátha meg jön rendesen este vagy holnap. Máskor is szedtem már antibiotikumot és nem voltam így még! 😐
2016. jan. 24. 12:56
 64/91 A kérdező kommentje:
Sajnos meg jött rendesen és darabos is 😢 ennyit eről a hónapról. Sajnos az én sztoriban nem lett hepiendddddd, de azért köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat.
2016. jan. 25. 05:40
 65/91 A kérdező kommentje:
Ja és jó tanács képen a facelle nem megbízható! Mivelt csak ő volt pozitív semmi más teszt bár milyet is használtam.
2016. jan. 25. 05:42
 66/91 anonim ***** válasza:

Sajnálom :( Majd ebben a ciklusban sikeresek leszünk :)

7es

2016. jan. 25. 06:33
 67/91 anonim ***** válasza:
Sziasztok lányok. :) Kivel mi újság?Nekem ma a 14.cn-on lett full pozi az ovutesztem :)Jövő szerdán megyek uh-ra.
2016. jan. 28. 16:32
 68/91 anonim ***** válasza:
5.voltam :)
2016. jan. 28. 16:32
 69/91 anonim ***** válasza:

Clostit szedek megint,hétfőn megyek uh-ra hogy növöget e tüsző.

7es

2016. jan. 28. 16:43
 70/91 anonim ***** válasza:
Sziasztok lánykák :)Kivel mi újság?Hol vannak a zebra csíkos tesztek?Hajrá! :) 5-ös voltam
2016. jan. 31. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!