Van itt aki nem várja a menstruációjat január 23- ra?
Elviekben múlt héten volt pete èrèsem szurkált is a hasam éreztem.alig várom hogy csináljak terhesegi tesztet, nagyon örülnék neki ha sikerülne a baba. Szívesen beszelgetnèk hogy hogyan alakul tesztelésig.
Neked vannak jelek már? Várod te is hogy tesztelj? 😊
Voltam orvosnál és hörghurut gyulladásom van kaptam antibiotikumot, ezért volt melegem! Tesztet is csináltam és negatív
😢
Nagyon szomorú vagyok beteg is vagyok tesztem is negatív,.... Csak azt nem értem hogy miért volt pozitív a facelle tesztem?!
Nekem leesett a hőm ciklus 24 napján...
Drukkolok!A remény hal meg utoljára.
7es
Sziasztok. Hát eléggé beteg vagyok, ráadásul tegnap óta szedem az antibiotikumot, most reggel volt meg jön érzésem, és a WC papíron pici rózsaszín pöttyök voltak, lehet meg fog jöni.
Arra gondoltam még hogy hétfőn a facelle mivel ilyen érzékeny nem ovulációt jelzett? Lehet késői pete érest? A hőm még mindig. 36.2.már mindegy ma holnap ki derül hogy meg fog e jönni. Köszönöm szépen hogy drukoltatok.
És a válaszokat.
Kedves kérdező!Lehet kémiai terhesseged volt,azért volt halvány pozi teszted.En is jártam már így. 😞 Drukkolok h ne jöjjön meg,és Jobbulást .
Kedves 7-es..Lehet beagyazodasos hőleesés?Megy a drukk Neked is.5.voltam.
7es vagyok
Tuti nem beágyazódás.Megjött egy héttel korábban :(
7es vagyok
Igen clostis vagyok.
8.ciklusnapon jók ezek a méretek.Elképzelhető hogy hmarabb reped.
Nekem 13 cn-on volt 17mm és 16cn-on repedt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!