Van itt aki nem várja a menstruációjat január 23- ra?

Figyelt kérdés

Elviekben múlt héten volt pete èrèsem szurkált is a hasam éreztem.alig várom hogy csináljak terhesegi tesztet, nagyon örülnék neki ha sikerülne a baba. Szívesen beszelgetnèk hogy hogyan alakul tesztelésig.

Neked vannak jelek már? Várod te is hogy tesztelj? 😊

2016. jan. 13. 13:38
 41/91 A kérdező kommentje:

Csináltam ma Gabriel tesztet most délután és negatív lett :-(

😢

És most megint meg jön érzésem Van .

2016. jan. 19. 17:11
 42/91 anonim ***** válasza:

Jajj.

Lehet ez nem olyan érzékeny teszt mint a másik.Reggel csinálj az a tuti!

Drukkolok!

7es voltam

2016. jan. 19. 17:35
 43/91 anonim ***** válasza:
Így van!Reggeli első pisi kell!Főleg még 3 napod van nemvártig.Nyugi,ott van az! :-) Szorítok! 5.voltam
2016. jan. 20. 06:04
 44/91 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal. Csinálj ma reggel egyet,én is biztosra veszem hogy babás vagy! 😊 Adri
2016. jan. 20. 06:08
 45/91 A kérdező kommentje:
Olyan jó hogy itt velem együtt éreztek jól esik nagyon, de komolyan! Ma nem tudtam csinálni új tesztet mert nem volt, de szerintem felesleges is lenne mert éjjel többször is ki megyek pisilni meg hajnalban, azt vettem észre hogy keveset pisilek és sötét színű, eddig nem így volt, sokat kellett és átlátszó volt mint a víz. Már nem is fáj a hasam, csak tegnap mikor ki írtam, én már nem értem, plusz fáj a fejem torkom, és kicsit köhögök de a hőm fent van. Na most a betegség miatt vagy terhesség miatt 😱hát ki tudja?!
2016. jan. 20. 07:49
 46/91 A kérdező kommentje:

Bocsi, a hőm 36.2

Sosem volt ennyi! 😐

2016. jan. 20. 07:53
 47/91 anonim válasza:
Hallod mostmár jobban izgulok érted mint magamért!! :D Akkor holnap tesztelj reggel, és feltétlenül írd meg, hogy erős két csíkosod lett!! :) Adri
2016. jan. 20. 09:54
 48/91 anonim ***** válasza:
Várjuk a pozitív eredmenyt 5.voltam
2016. jan. 21. 07:17
 49/91 A kérdező kommentje:

Sajnos jobban bele estem a betegségben, köhögök slejm van le tapadva, úgy égek belül le ver a víz, a hőm továbbra is 36.2. Most ez a betegség miatt vagy terhesség miatt?! Nem tudom. A hasam nem fáj, de hányingerem van és öklendezem.

Ma csinálok tesztet nem várom meg a reggelt mert úgy is ki megyek pisilni sokszor éjjel és hajnalban. Hát kíváncsi vagyok! Már azért is mert mennem kéne a házi orvoshoz a vírus miatt.

Az az érdekes ha ki állok a levegőben elmúlik a melegség. Na mindegy nem panaszkodom majd meg írom mi lett a teszt eredménye. Ti is írjátok mivan veletek és tesztelt valaki?

2016. jan. 21. 07:51
 50/91 anonim ***** válasza:

Nekem ma reggel egy alig látható csík kijött, de 10p után, eddig ilyenem nem volt. Remélem, nem jön meg, ma vagy holnap kéne, méhszájam fenn van még (mielőtt lehordtok, clarasepttel fertőtlenítettem, mielőtt megnéztem). Remélem erősödik.

2016. jan. 21. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!