Van itt aki nem várja a menstruációjat január 23- ra?
Elviekben múlt héten volt pete èrèsem szurkált is a hasam éreztem.alig várom hogy csináljak terhesegi tesztet, nagyon örülnék neki ha sikerülne a baba. Szívesen beszelgetnèk hogy hogyan alakul tesztelésig.
Neked vannak jelek már? Várod te is hogy tesztelj? 😊
Csináltam ma Gabriel tesztet most délután és negatív lett :-(
😢
És most megint meg jön érzésem Van .
Jajj.
Lehet ez nem olyan érzékeny teszt mint a másik.Reggel csinálj az a tuti!
Drukkolok!
7es voltam
Bocsi, a hőm 36.2
Sosem volt ennyi! 😐
Sajnos jobban bele estem a betegségben, köhögök slejm van le tapadva, úgy égek belül le ver a víz, a hőm továbbra is 36.2. Most ez a betegség miatt vagy terhesség miatt?! Nem tudom. A hasam nem fáj, de hányingerem van és öklendezem.
Ma csinálok tesztet nem várom meg a reggelt mert úgy is ki megyek pisilni sokszor éjjel és hajnalban. Hát kíváncsi vagyok! Már azért is mert mennem kéne a házi orvoshoz a vírus miatt.
Az az érdekes ha ki állok a levegőben elmúlik a melegség. Na mindegy nem panaszkodom majd meg írom mi lett a teszt eredménye. Ti is írjátok mivan veletek és tesztelt valaki?
Nekem ma reggel egy alig látható csík kijött, de 10p után, eddig ilyenem nem volt. Remélem, nem jön meg, ma vagy holnap kéne, méhszájam fenn van még (mielőtt lehordtok, clarasepttel fertőtlenítettem, mielőtt megnéztem). Remélem erősödik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!