Van itt aki nem várja a menstruációjat január 23- ra?
Elviekben múlt héten volt pete èrèsem szurkált is a hasam éreztem.alig várom hogy csináljak terhesegi tesztet, nagyon örülnék neki ha sikerülne a baba. Szívesen beszelgetnèk hogy hogyan alakul tesztelésig.
Neked vannak jelek már? Várod te is hogy tesztelj? 😊
Köszönöm szépen.
Ez a fej fájdalom nem múlik, már ez volt a harmadik nap hogy fáj a fejem. És holnap is tesztelek.
7es vagyok.
Ha minden igaz 15-én volt ovum.Most a várakozás időszaka van.Meg pénteken megyek vérvételre,nézünk egy prolaktin szintet.
Nekem kicsit bonyolult a helyzetem,ugyanis még szoptatok :D Ettől félek,hogy le kellesz választanom a siker érdekében :( Eddig még nem néztünk prol. szintet (ennél a projektnél)
7es voltam.
Nagyon, nagyon szépen köszönöm.
Remélem hogy tényleg babám lesz nem csak szórakozik a teszt, bár eddig még nem volt ilyen. Már nem fáj a hasam, de a fejem igen, és kicsit köhögök és kapar a torkom, lehet valami vírus :-(
Bár be vagyok oltva influenza elleni.
Fogok venni digitális tesztet ami ki írja a heteket,, adig nem merem bele élni magam.
Reméljük tényleg szerencsés lesz ez az év mindenkinek én kívánok nektek sok sikert hogy sikerüljön a baba.
7es vagyok!
Nekem csak akkor volt pozi a teszt ha terhes voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!