Van itt aki nem várja a menstruációjat január 23- ra?
Elviekben múlt héten volt pete èrèsem szurkált is a hasam éreztem.alig várom hogy csináljak terhesegi tesztet, nagyon örülnék neki ha sikerülne a baba. Szívesen beszelgetnèk hogy hogyan alakul tesztelésig.
Neked vannak jelek már? Várod te is hogy tesztelj? 😊
7es vagyok.
Én cak terhesen szedek terhes vitamint.Most e vitaminozok,meg ügye a closti
Anno ' én is szedtem a gravida vitamint, és sikerült is teherbe esni, sajnos az a baba nem maradt meg.
Tegnap fájt a hasam és a petefészkem a derekamba ki sugárzott,, de nem egyfolytában hanem hullámokban, olyan meg jön érzésem volt, a melleim fájnak, így még nem voltam, ha meg jön az nap szokott fájni, 😮
Hát nem tudom mire vélni?! Csak reménykedem hátha sikerült.
Most azt számoltam hogy mikor fog meg jönni, 30-31. Napos a ciklusom, csütörtök, vagy péntek?
Mikor teszteljek?
Nem bírtam ki és vettem egy tesztet gondoltam reggel holnap meg csinálom, de furán érzem magam mintha lázas lennék és fej görcsöm volt este és ma is, a has fájdalmaim elmúlt, az a lényeg hogy, képzeljétek most csináltam meg, és halvány Pozitív!!!!!😀😀😀😀😀😀😀
Nagyon boldog vagyok el sírtam magam még senki nem tudja ide írtam ki.
Hipp-hipp-hurrááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
Gratulálok!!!!!!!
7es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!