Van itt aki nem várja a menstruációjat január 23- ra?

Figyelt kérdés

Elviekben múlt héten volt pete èrèsem szurkált is a hasam éreztem.alig várom hogy csináljak terhesegi tesztet, nagyon örülnék neki ha sikerülne a baba. Szívesen beszelgetnèk hogy hogyan alakul tesztelésig.

Neked vannak jelek már? Várod te is hogy tesztelj? 😊

2016. jan. 13. 13:38
 21/91 anonim válasza:
Sziasztok! Én már annyi praktikát kipróbáltam, mit árthat egy kis málnalevél-tea?! :D A terhesvitaminokról mi a véleményetek? Én most nagyon bízom benne, hogy tuti lesz peteérésem is, és a vitaminszükségletemet is kielégítem! Adri
2016. jan. 17. 10:38
 22/91 anonim ***** válasza:

7es vagyok.

Én cak terhesen szedek terhes vitamint.Most e vitaminozok,meg ügye a closti

2016. jan. 17. 11:55
 23/91 anonim ***** válasza:
5.vagyok :-) Én sok mindent szedek,tobbek közt kismama vitamint is.Most épp femibion 800,de már lassan feleve szedek,a gravidaval és elevit plusszal valtva.Artani nem árt :-) Kedves 7.-és elkezdtem tegnap a clostyt..Neked még ha ovud volt,mindent bele ;-) megy a drukk :-)
2016. jan. 18. 07:21
 24/91 A kérdező kommentje:

Anno ' én is szedtem a gravida vitamint, és sikerült is teherbe esni, sajnos az a baba nem maradt meg.

Tegnap fájt a hasam és a petefészkem a derekamba ki sugárzott,, de nem egyfolytában hanem hullámokban, olyan meg jön érzésem volt, a melleim fájnak, így még nem voltam, ha meg jön az nap szokott fájni, 😮

Hát nem tudom mire vélni?! Csak reménykedem hátha sikerült.

Most azt számoltam hogy mikor fog meg jönni, 30-31. Napos a ciklusom, csütörtök, vagy péntek?

Mikor teszteljek?

2016. jan. 18. 08:01
 25/91 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező!Van aki már a 12.dpo-n pozitivat tesztel.De sztem erdemes kivarni a nemvárt napjat.En már sok egycsikos tesztet láttam,utálok csalodni. Addig van remény ;-)
2016. jan. 18. 13:20
 26/91 anonim ***** válasza:
5. Voltam :-)
2016. jan. 18. 13:21
 27/91 anonim ***** válasza:
7es vagyok.Én ki szoktam várni a minimum a 14 dpo-t.De még többet is :) Ha nem tudom h pl péntek vagy szombat kellene megjönnie akkor leghamarabb szombaton tesztelnék.
2016. jan. 18. 14:21
 28/91 A kérdező kommentje:

Nem bírtam ki és vettem egy tesztet gondoltam reggel holnap meg csinálom, de furán érzem magam mintha lázas lennék és fej görcsöm volt este és ma is, a has fájdalmaim elmúlt, az a lényeg hogy, képzeljétek most csináltam meg, és halvány Pozitív!!!!!😀😀😀😀😀😀😀

Nagyon boldog vagyok el sírtam magam még senki nem tudja ide írtam ki.

2016. jan. 18. 16:10
 29/91 A kérdező kommentje:
Bocsi a számok miatt, siettem 😊
2016. jan. 18. 16:12
 30/91 anonim ***** válasza:

Hipp-hipp-hurrááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

Gratulálok!!!!!!!

7es voltam.

2016. jan. 18. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!