Van itt aki nem várja a menstruációjat január 23- ra?
Figyelt kérdés
Elviekben múlt héten volt pete èrèsem szurkált is a hasam éreztem.alig várom hogy csináljak terhesegi tesztet, nagyon örülnék neki ha sikerülne a baba. Szívesen beszelgetnèk hogy hogyan alakul tesztelésig.
Neked vannak jelek már? Várod te is hogy tesztelj? 😊
Sziasztok, nektek lányok van fehér folyásotok? Mert nekem igen. Néha fel váltva szurkál a petefészkem. De csak néha. A melleim is jócskán érzem, de mondjuk máskor is így volt 😔
2016. jan. 15. 07:43
12/91 anonim válasza:
Igen, nekem volt az elmúlt 3 napban sárgás dolyásom, mára már nincs :)
2016. jan. 15. 09:11
13/91 anonim válasza:
7es vagyok.Ne aggódj.Én már 8 ciklusban szedtem a clostit,1x sem volt cisztám.
Aki hajlamos rá annak okozhat,de ha a nőgyógyászod odafigyel rád nem lehet gond.
2016. jan. 15. 11:16
14/91 A kérdező kommentje:
Nekem nem sárgás a folyás, hanem fehér krém szerű. Neked miért sárgás volt?
2016. jan. 15. 11:55
15/91 anonim válasza:
Elvileg ez normális ebben az időszakban. peteérés után 3 napig szárazság, egy hét múlva sárgás folyás, mensi előtt vizes folyás, ez elméletileg normális
2016. jan. 15. 12:33
16/91 anonim válasza:
Sziasztok! Én is csatlakoznék hozzátok 😊 Nekem most pont megvan,holnap lesz vége. Jövőhét végén szeretnénk újra próbálkozni. Vettem egy csomó ovu tesztet,alacsonyabb érzékenységűt,mert pcos vagyok. Minden hónapban megjön rendszeresen,mióta aviva tornázok(november)azóta napra pontosan beállt.Január eleje óta szedek gravidát,kedd óta pedig iszom a cickafark teát. Mi 3 hónapja próbálkozunk,remélem most összejön 😊 Mindenkinek drukkolok a mielőbbi babásodáshoz! Adri
2016. jan. 15. 18:20
17/91 anonim válasza:
Kedves kérdező!Megy a drukk!:-) Kedves 7.koszonom,vmelyest megnyugtattal :-) Nekem most megjött rendesen,ugyh.holnap kezdem a kurat.29. -én megyek uh-ra,megnezi majd a doki a tuszot.A 15.cn-on.Te h állsz? :-)
2016. jan. 16. 09:33
18/91 anonim válasza:
Szia Adri!Én malnalevel teat kezdtem el nekem a cickafark bezavart a ciklusomba:-/ Megy a drukk! :-)
2016. jan. 16. 09:35
19/91 anonim válasza:
7es vagyok
Tegnap nagyon görcsöltem,még picit ma is.Szerintem tegnap volt ovum :)
Megy a drukk mindenkinek!
2016. jan. 16. 12:45
20/91 A kérdező kommentje:
Én is kívánom nektek hogy sikerüljön a pici baba, és nektek is megy a drukk.
Ma a bal oldali petefészkem szúrt és kicsit ki sugárzott a derekamba de elmúlt, ez még reggel volt, az éhség van rajtam állandóan, nekem ez az egy a gyanús!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!