31 napos ciklus esetén mely napok a legtermékenyebbek?
Akkor a korod sem akadály.:)))
Lesz ott baba.Csak még Ő lehet várni akar.:)De fog jönni.
Előző hónapban ittam cickafark teát a ciklus feléig, ebben a ciklusban pedig nem végig, mert elutaztunk az ünnepekre a szüleimhez és minden ilyesmit otthonfelejtettem sajnos. Palástfűt most kezdtem kb.
12-ére, jövő hét keddre nem várom, ha most is negatív, a következőkre gondoltam betartandó szabályoknak, szerintetek ez segítene?
- egészséges étkezés, sok folyadék, zöldség, gyümölcs
- cickafark/palástfű tea
- barátcserje
- femibion vitamin
- mg és c vitamin
- semmi alkohol, kávé csak reggel
- cigizni nem cigizek amúgy se, és semmi egyéb káros,
- kávé max reggel
- együttlét után felpolcolni a lábakat
- hormonális vérvételre is megyek
Sajnos vizsgaidőszak lesz a ciklus 1. felében, de 2. felében nem lesz már, és tudok sokat pihenni is.
Amit még megpróbálok, hogy pozitív gondolatokkal táplálom magam úgymond, ár ez eléggé furcsán hangzik :)
Mit tehetnék még meg esetleg?
Ne haragudj nem akartalak bántani nem ez volt a célom!
Nem tudtam hogy az első babára vártok vagy lehet én voltam figyelmetlen és rosszul olvastam!
Csak segiteni szerettem volna mert tudom hogy idegörlő ez a várakozás az egyik barátnőm is pont ebben a cipőben jár mint Te :-( Csak annyi mindenkitől hallottam már azt hogyha "nem foglalkozol" vele akkor hamarabb jön mint ahogy azt gondolnád!Sajnos igen...a szája mindenkinek könnyen jár hisz mondani mindent egyszerübb!Nem lehet erre nem gondolni ebben is egyetértek!
Én nagyon szoritok Nektek hogy sikerüljön de úgyis fog hidd el ;-) Tudom ilyenkor már mindent támadásnak veszel ami tök érthető de hidd el csak segiteni szeretnénk!Lehet hogy csak pár jó szóval de valakinek ez is számit hogy könyebb legyen!
Úgyhogy ne adjátok fel sikerülni fog!Minden Nő Anya lesz egyszer kivéve azok a Nők akik tényleg nem akarnak babát!Majd tényleg ird meg hogy mi a helyzet!
5-ös válaszoló voltam
Semmi baj, nem bántottál meg. Reménykedem, hogy fog sikerülni nekünk is a baba, remélem hamarosan :)
Bevásároltam alaposan a gyógyszertárban, rossmannban, herbáriában, vettem ovutesztet is, meg vitaminokat, és úgy állok neki a következő ciklusnak, hogy most össze fog jönni! :)
Így van ;-)
Sikerülni fog majd meglátod!!!
Csak igy tovább ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!