Szerintetek melyik a jó eredmény?
A kesobbi. Valoszinuleg hamar lecsilog, de ha utana emelkedik meg, akkor a vegleges a jo. Feljebb nem tud menni, mint amennyi a ho valojaban.
Az elozo homerom nekem is ilyen volt, egybol csipogott, amikor lassult az emelkedes, de ha bent tartottam, akkor meg emelkedett, csak nagyon lassan.
Lecsereltem, a jelenlegi is nagyon hamar csipog, viszont ez addigra tenyleg a veglegest mutatja, de nem is tudnam tovabb merni vele, mert automatikusan kikapcsol.
A napkozbeni tenyleg nem jelent semmit.
De sajnos a regfelire sem lehet alapozni, csak akkor utal ez a ho babara, ha a nem vart mensi napjan, illetve utana is fent marad es nem is jon meg.
Nekem is minden honapban felmegy peteeres utan 37-37,1-re az ebredesi. Most is annyi, mensi elott vagyok, pedig BIZTOS, hogy nem vagyok terhes, vedekezunk es peteeres korul nem is voltunk egyutt. De mindne honapban ennyire felmegy es vagy aznap esik vissza, amikor megjon, vagy fokozatosan a mensi elso ket napjan.
Szurkolok, hogy nalad baba legyen, merd tovabb a hodet. Ha nagyon nem tudsz varni, akkor peteerest koveto 12. napon reggel egy tesztet mar megprobalhatsz, de biztosabb ha megvarod a hatodikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!