Pco műtét, mennyit adjak?
Figyelt kérdés
Drilling műtétem lesz laparoszkópos eljárással. Magánorvoshoz járok, még nem jutottunk odáig, hogy megkérdezzem, hogy van-e tarifája az ilyen műtétre. Akinek volt ilyen műtéte, és MAGÁN orvoshoz jár, tehát nem kórházba sztk- s rendelésre, az mennyit adott műtét után a dokinak?2015. dec. 21. 05:48
1/9 anonim válasza:
Én nem adtam külön kifejezetten a műtétért. Magánba járok hozzá folyamatosan több éve, a műtétet a munkaidejében a klinikán végezte. Annyi volt, hogy a műtét utáni első találkozásunkkor a szokásos tarifa (15e) helyett 20 ezret adtam.
2/9 anonim válasza:
Szia, tudom, hogy nem ez volt a kérdés, de a hármas kezelést még nem próbáltad? Metformin+diéta+mozgás. Nekem is van PCO-m sőt még súlyos endometriózisom is és a hármas kezeléssel lett két gyerekem.
3/9 Manka68 válasza:
Én egy fillért nem adnék olyan orvosnak, aki egy rég elavult (egyébként nem is túl hatásos) műtétet végezne el rajtam egy olyan betegség miatt, amit egyszerű gyógyszerrel, diétával és rendszeres mozgással jóval hatásosabban lehet kezelni. Ráadásul nem csak a cisztákat égetik ki ilyenkor, megy vele az egészséges petefészek egy része is. A dokid vagy nem követi a szakmája fejlődését, vagy csak a saját zsebét nézi.
Bocs, kibukott belőlem... :-(
4/9 A kérdező kommentje:
2 éve nincs eredménye a 3 as kezelésnek, az is lehet hogy a petevezetőm van letapadva...nem kell rögtön a petefészek szétégetését kiabálni...és egyáltalan nem elavult módszer..a fogamzásgátló, mint kezelés...na az az elavult módszer...de tudom...te biztos orvos vagy, azért vagy ilyen nagytudású....bocs de kibukott belőlem....
2015. dec. 21. 20:44
5/9 anonim válasza:
Nem akartalak megbántani és okoskodni se szerettem volna. Sajnálom, hogy nem használ a hármas kezelés. Hogy a kérdésedre is válaszoljak. Engem az endo miatt műtötték, laparral, magánorvoshoz járok, én 40e ft-ot adtam.
6/9 anonim válasza:
Kettes válaszoló voltam. Nekem is le volt tapadva a pvezeték nálam hatásos volt a műtét, következő hónapban tehes lettem.
7/9 Manka68 válasza:
Pedig a drilling pontosan a petefészek égetését jelenti. Nem átjárhatósági vizsgálatot.
9/9 anonim válasza:
Ja es 2 évre rá terhes lettem,4 évig próbalkoztunk.előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!