Sok gyereket szeretnénk. Van e rá esély így?
Nyár óta max.félév telt el,de ti már a gépiszexnél tartottok???
Hát,anyukám,így tényleg nehezen fog menni!
A peteérésédet meg már teszttel ki lehet mutatni,nem olyan lehetetlen megsaccolni,mikor van.
28 vagy,ha jövő ébtől kétévente szülsz egyet,tehát az elsőt 29, a másodikat 31,a harmadikat 33, a negyediket pedig 35 évesen még minden teljesül,és te sem nagymamakorú leszel....
én 22 évesen 7 hónap próbálkozás után lettem állapotos.... most megint 24 évesen 5 hónapja próbálkozunk.... úgy hogy szerintem nem a korral van nálad se a gond, hanem a felfogással... ez még nem hosszu idő... csak a pozitivitással van a gond.... ha te eleve kétségesen fogod fel azt hogy lehet e még sok babád... hát... kicsit vedd lazábbra, és ne akard annyira, én az elsővel fél évig görcsösen akartam terhes lenni, és semmi siker, és mikor változtattam a felfogásomon, és csak spontán szeretkeztünk, és nem számigáltam és nem is hittem, h abban a hónapban terhes lehetek... össze is jött a kicsi manókám...
és ne add fel a reményt... ismerek olyant is aki 40 évesen szűlte az utolsót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!