A progeszteron hiánynak milyen tünetei vannak? Hogyha van peteérés akkor van sárgatest hormon is attól még lehet, hogy nem termel elég hormont?
nem vizsgáltak ki? nem is szeretnéd? én végigmentem az egész procedúrán, ha érdekel, leírom, nálam miket néztek meg.
nekem a dokim azt mondta, hogy lehet, hogy genetikailag nem volt jól összerakva, de ha az anyai szervezetben van mégis a hiba, derítsük ki és ne játszunk kismacska vízbefojtósat, mert nem vicces. Szerintem igaza van. Kivizsgáltuk. Meg is lett a baj.:) azóta boldog 26 hetes vagyok.
De kiszeretném megyek hormonlaborra először! Leírd nekem akár privvibe is hogy miket kell elsősorban megnézetni és nálad mi volt a gond?
Persze az orvosom azt mondta, hogy nálam minden rendben csak lelkileg nem vagyok rendben az előző babám elvesztése miatt és amíg ez nem rendeződik addig nehéz is lesz minden :(De már unom ezt a szöveget mi van ha még is van valami! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!