Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ha van egy 87 mm-es cisztád a...

Ha van egy 87 mm-es cisztád a petevezetéken mennyire zavarja a babát? Vagy a fejlődését?

Figyelt kérdés
Az orvosom azt tanácsolta h kb 18 hétben el kell távolitani ez nem okoz problémát a babának?

2015. dec. 7. 11:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha nem bízol az orvosodban, váltani kell.
2015. dec. 7. 12:40
 2/4 anonim ***** válasza:

Milyen cisztád van?

18 hetes terhesen akar műteni? Most mennyi idős terhes vagy?

Maga a ciszta egyébként a babát nem zavarná, de neked bajod lehet belőle ami kihathat a babára. Nekem kisebb volt, mire műtöttek lett kb ekkora. Csodálkoztak is, hogy addig semmilyen panaszt nem okozott (éves rutin szűrővizsgálaton derült ki, hogy van, ráadásul nekem dermoid cisztám volt). Alapban ugye laparoszkópos műtét, de mint pl nálam hasi műtétbe ment át, mert nem tudták lefejteni a petefészekről, így a jobbal együtt ki kellett venni, szóval lett egy olyan hegem, mint császáros szülésnél. A dokim még viccelt is, hogy ha ezt kibírtam a szülés is menni fog simán :) De én akkor nem voltam még terhes. Nálad inkább az altatásra kell odafigyelni, ill. azért 18 hetesen már elég nagy a méh, így vigyázni kell a laparoszkóppal is. De gondolom nem te lennél az első akinek csinálja. Szerintem ha muszáj műteni inkább minél hamarabb, mint hogy sürgősségi legyen belőle.

2015. dec. 7. 12:45
 3/4 A kérdező kommentje:
Én abban reménykednék hogy felszívódik de azt mondta az orvos hogy nem valószínű...ugy félek,rem nem árt a babának,de bizok az orvosomban és Istenben...Már az orvosom azt is szinte lehetetlenek találta h igy természetes uton teherbe tudok esni
2015. dec. 7. 12:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem okoz nekem sem panaszt csak mikkor megjött a mensesem akkor volt alhasi fájdalom. Nemtudom milyen cisztám van az orvos azt mondta h ciszta szerü ennyit mondot.3 hónap allat nem nőtt semmit most lett volna a műtét 14 in igy azért nem lesz mert most derült ki h terhes vagyok
2015. dec. 7. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!