Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Volt már valakinek kémiai...

Volt már valakinek kémiai terhessége?

Figyelt kérdés
Milyen tünetei, jelei vannak? Magától megjön ebben az esetben a menszesz vagy műtét kell hozzá?

2015. dec. 2. 09:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Azota sem lettem babas
2015. dec. 2. 18:49
 12/18 anonim ***** válasza:

Nekem az ötödik het elejen szakadt meg. Elment magatol, de nagyon fajt. Fizikailag is, egymas utan szedtem a fajdalomcsillapitokat. En lettöt teszteltem mindkettö pozi, utana ververtelre jartam, mert vereztem. (Elöbb vereztem mint a teszt, lombik miatt kellett csinalni). Harom napig gyönyörüen nött a HCG, utana jöttek a görcsök, nagyon erös verzes, es csökkent.

Nekem azt mondta az orvos, az a biokemiai terhesseg amit meg csak vervetellel tudnak igazolni, mert ultrahangon meg nem latszik.

Nekünk se sikerült azota se.

2015. dec. 2. 23:41
 13/18 A kérdező kommentje:

Jaj nagyon sajnálom ami veletek is megtörtént!

DE akkor a biokémiai terhesség minden esetben kitusztul magától, nem kell műtét ugye? (elég korai, hogy műtét legyen belőle, de kitudja).

Valami más tünetetek volt? ( mellfeszülés, hányinger stb).

2015. dec. 3. 08:42
 14/18 anonim ***** válasza:
Ezt sajnos így nem lehet megmondani előre, nekem azt mondta az orvos ha egy héten belül nem múlik el a vérzés menjek vissza,mert műteni kell.
2015. dec. 3. 11:28
 15/18 anonim ***** válasza:

Kettő kémiai terhességem biztosan volt, de inkább három, mindez 7 hónap alatt. Orvos nem erősítette meg egyiket sem.

A tünetek, amiből tudom, hogy az volt: már 9-10dpo-tól kezdett látszani valami a 10-es teszteken, ám hiába teltek a napok, nem erősödött. Közben mégis voltak olyan tüneteim, ami sima PMS-nél sosem. Okádtam mindentől, erős szédülés, furcsa alhasi görcsök, nyomások. 6-7dpo-nál, ahogy azt kell, barnázást tapasztaltam, tehát igenis elindult valami a beágyazódás útján. A hőm szépen fent volt, majd a vérzés előtti nap lezuhant, így tudtam: vége a dalnak. Sőt, általában 1-2 nappal előbb jött meg, mint várható volt, 14dpo-t sosem éltem meg.

A vérzés erős barnázással indult általában, a szokottnál erősebb görcsökkel. Most is épp ebben vagyok, 1-jén jött meg. Soha nem görcsöltem harmadik mensis napon, de most mégis.

2015. dec. 3. 21:23
 16/18 A kérdező kommentje:

A teszten a csik nem erősödött neked egyáltalán és csak egyszer megjött?

Mert nálam ugyan ez van, ma egy hete hogy késik de a teszten a csik csak minimálisan erősödik ( de lehet hogy már beképzelem).

2015. dec. 4. 09:08
 17/18 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem erősödött, de nekem még a nem várt előtt meg is jött, előtte nap pedig leesett a hőm.

Neked ez hogy áll? Ha ennyit késett, valszeg mégis baba lehet, sztem menj dokihoz. :)

Petefészek cisztád volt már? Mert állítólag az okozhat még pozitív tesztet. Nálam is azt keresett a doki, de nem talált.

2015. dec. 4. 10:23
 18/18 A kérdező kommentje:

Holnapra kaptam időpntot már alig várom hogy menjek.

Hát clostit szedtem ami elvileg okozhat cisztát, lehet hogy csak az van :) Mert érdekes módon a bal oldalam enyhán szúrkál vagy nem tis tudom ahol van a petevezeték/petefészek.ES azon az oldalt pont a derekem is fáj de csak bal oldalt mintha oda sugározni ki! De nem tudom :(

2015. dec. 4. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!