Férfi meddőségre milyen pszichológust tudnátok ajanlani
Budapesten?
Figyelt kérdés
Volt már vki ilyen helyzetben?
Többszöri sikertelen lombik..
Köszönök előre is minden választ!
2015. nov. 19. 12:41
1/8 anonim válasza:
A meddőségre nem segít a pszichoterápia egyetlen formája sem, az csak a potenciazavarokra lehet jótékony hatással,de hogy a spermák számára/minőségére...kötve hiszem.
2015. nov. 19. 12:54
2/8 anonim válasza:
Kizart, hogy ez pszichológiai eset legyen
2015. nov. 19. 13:01
3/8 anonim válasza:
A pszichoterápia akkor hatásos, ha szervi eltérés nincs (általában a nőknél). Ha a sperma minőségével van gond, azon nem segít.
Amúgy hasznos tud lenni, de nem ebben az esetben. Gyulladt fogat vagy bélperforációt se tud gyógyítani, mert az tisztán szervi eredetű.
2015. nov. 19. 13:11
4/8 anonim válasza:
Én inkább a Kaáli intézetet vagy a Budai meddőségi központot javasolnám pszichológus helyett.
2015. nov. 19. 13:13
5/8 anonim válasza:
A Perinatus-nál vannak férfi szakemberek is, apává válási nehézségekkel, gyermekvárással kapcsolatos problémákkal, stb. foglalkoznak. Érdemes megkeresni őket! Ha valaki, akkor ők tudnak segíteni a gubancokon.
Nekem vannak betegségeim, kezelve vannak, de akkor sem jött a baba. Egy 6 alkalmas beszélgetés náluk meghozta a sikert, pedig előtte egy évig hajtottunk, és semmi eredménye nem volt. Az utolsó alkalomra már úgy mentem hozzájuk, hogy babát vártam.
6/8 anonim válasza:
Mondjuk lombikot eleve nem csinálnak, ha nincs megfelelő sejtallomany hozzá. ...
7/8 anonim válasza:
Na meg kérdés, mi miatt sikertelen a lombik. Ha van életképes spermium - akár herebiopsziával - és van érett pete, csak nem ágyazódik be, akkor a női oldalon lesz a probléma. Ha azért sikertelen, mert herebiopsziával is csak életképtelen spermium nyerhető, akkor kell a férfioldalon keresni a problémát, de nem pszichológiait, hanem szervi vagy hormonális eredetűt.
2015. nov. 19. 13:16
8/8 anonim válasza:
Miért gondoljátok, hogy a pszichológustól várják a megoldást? Nem lehet, hogy szimplán csak megterheli a férfit lelkileg, hogy nem sikerül, és ki akarja beszélni valakivel?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!