Petefészekcisztánál a béta HCG állandó szintű, vagy folyamatosan emelkedik?
tékasejtes cisztád van? azok termelnek hcg-t általában.
ha ciszta által termelődik a hcg akkor extrém magas szokott lenni. ezt mondta a dokim.
nekem van 2 tékasejtesem meg egy 9 hetes embrióm is :)
terhesség nem lehet?
stimulált ciklus. legalacsonyabb closti dózissal lett a balban 3 tüszőm ami domináns volt, és a jobban is lett kettő, de azok nem dominánsak. Így is túlstimu lett. A balban levők elvileg meg se repedtek. mindegyik 2 centisre nőtt középidőre.
8 dpo-val pozitívat teszteltem. és nagyon erősödtek a tesztek. meg is ijedtünk, hogy már megint ikrek...
de kiderült, hogy a meg nem repedt tüszők heti 1 centiket nőttek és nyomták fel a béta hcg szintet. 6 hetesen már 30xos hígításban sem volt mérhető a hcg a véremből. 5+3 naposan jelent meg a petezsák, nyomott volt, banán alakú. nem sok jót jósoltak neki, aztán valahogy csak kikerekedett. 8 hetesen a bal petefészkem átmérője épp 8 centi volt a cisztáktól. riogattak műtéttel meg mindennel. de csak 12 hét után,mert ezek a sárgatest ciszták végülis és fenntartják a terhességet, ha műtik akkor borítékolni lehet a vetélést.
elkezdtem iso whey zero fehérjeport inni és ennek hatására 4 nap alatt az egyik ciszta hanyatlásnak indult és 5 centire visszaesett a petefészkem mérete. hétfőn voltam uh-n, a baba jól volt. a 3 ciszta azért még meg van,de már nem nőnek tovább. jelenleg itt tartunk :)
nem akarlak elkeseríteni,de a lassú hcg emelkedés tényleg lehet a cisztától ha nem ez a tékasejtes. vagy méhenkívüli terhességtől :-/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!