Ajánlanátok jó nőgyógyászt Miskolcon?
Dr. Kocsis Norbert Csaba, a legeslegjobb, akit csak ismerek. Számomra ő a tökéletes orvos.
Gubást sokan szeretik, de valahogy nem tudok bízni benne, pedig igazán személyes tapasztalaton nincsen, de egy barátnőm orvosa volt, aki a 36-ik hétben veszítette el a picit. Talán, valószínűleg semmi köze ehhez a dokinak, de olyan rossz érzésem van, ha Gubást emlegetik... nem tehetek róla...
Kocsis Norbert milyen idős? Ő a megyeiben van, ugye? Nála szültél? Ha van kedved, írj róla! Köszi!
Én is Gubásnál szültem tavaly. Ha újra babát várnék, szintén hozzá járnék. Maximálisan megbiztam benne, mindig nagyon korrektül elmondott mindent, és főleg, mindig megnyugtatott - elég parás kismama voltam. Ebből adódóan sokszor felhivtam, ha bajom volt, ha kérdezni akartam, nagyon segitőkész és kedves volt velem.
Csak pozitivan tudok róla nyilatkozni, jól döntöttem, hogy annak idején őt választottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!