Inszemináció után ez normális?
Figyelt kérdés
Október elején volt az első inszeminációm. A mensimnek a hét végén kellene nem megjönnie. Utrogestant "szedek"napi 3x-et. Ma reggel barnás vérzésem volt, ami napközben erősödött. Szerintetek ez miért lehet? A beágyazódási vérzéshez már későn van, nem? Felhívtam a Meddőségit, ahova járok, de ott az asszisztens lerázott egy " használja az Utrogestant, és teszteljen a jövő héten"-nel. Aggódom. Szerintetek ez miért lehet?2015. okt. 28. 17:10
11/13 anonim válasza:
Az nem baj, hogy vérzel, csak valószínűleg ez most nem sikerült. Viszont, ha egyből szeretnétek kezdeni a következőt, akkor szerintem holnap telefonálj nekik, hogy rendesen megjött, mert úgy emlékszem, hogy a ciklus első napjaiban már menni kellett ultrahangra. Nekünk a 3. sikerült.
12/13 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm - megnyugtattál kicsit! Majd jelentkezem! :)
2015. okt. 28. 19:47
13/13 A kérdező kommentje:
Szia! Nekiálltam újra a szuriknak, így a jövő héten megyek már uh-ra és inszemre is, ha minden jól megy. De azt meg fogom kérdezni, hogy mikor kell tesztelni, mert nálam ugye nem működött az eddig "bevált" protokoll....
Gratulálok Neked, már biztos erősödött a pozitív csíkod! :)
2015. nov. 2. 17:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!