Senkit nem akarok megbantani! Ti hogy latjatok, mi a velemenyetek errol?
Ot eve vaunk az elso babara. Minden lelet alapjan tokeletesen egeszsegesej vagyunk mindketten.Tul vagyunk par felrekezelesen, rengeteg vizsgalaton, ket lombikon, senki nem tudja mi a baj.
Jeleznem 26 eves voltam mikor elkezdtunk probalkozni, ami sztem nem oreg. Valoszinuleg soha nem lesz gyerekunk, es meg csak egy okot sem tudnak megnevezni.
Az elso ket evben biztam az orvosomban, kovettem amit mondott, mig el nem kezdtem furcsallani, hogy amit o mond meg amit a neten irnak az ket tok kukonbozo dolog. Sajnos a netnek volt igaza, kiderult miutan orvost valtotam. A lombikot is csak nyomtak, gyerunk meg egyrt mrg rgyrt. Megint onerobol kellett rajonnom, hogy pl nrm csinaltak genetikat, veralvadast.
Sokan vannak akinek nem sikerul, es ez tenyleg sokszor nem tulporges. Van hogy az orvos nem ad valaszt, nem latod a kiutat, a megoldast. A kornyezettol meg nem varhatsz sem megertest sem segitseget. En mostanaban azt mondom ha megkerdezik mikor lesz baba, hogy nekunk soha. Erre megprobal a legtobb meggyozni, hogy pedig akarjam, meg amugy is benne vagyok a korban, es itt lenne az ideje. Most ezekkel targyaljak ovutesztrol, mrg lombikrol? Aki negy gyerekkel esett rogton teherbe, az mondta nekem hogy menjuk lombikra, nagyon nehez, de megeri. Tudja is o milyen negy es fel ev utan teherbe esni es elvetelni az otodik heten... Hat inkabb kerdezek olyantol aki megerti mert atelte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!