Eva4 kérdése:

Clostilt irt fel az orvos mert egyteljes honapot kimaradt a menzeszem.2*1et 5 napig. Szept 18 án keztem el szedni azota sem jött meg. Mégis mikkora várhatom h megjön?

Figyelt kérdés
2015. okt. 10. 07:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Hát a clostyt nem mensi meghozására írják fel hanem azért,hogy legyen ovud...norcolutot szoktak felírni ha kimarad a mensi.Ha 18-tól szedted a clostyt akkor kb még 1 heted van a mensiig.
2015. okt. 10. 07:28
 2/15 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ!ha egyhét mulva se jön meg ak mikor kezdjem a következö adagot szedni?
2015. okt. 10. 08:03
 3/15 anonim ***** válasza:
Ha nem jön meg, menj vissza a dokihoz, úgy ne szedj be még egy doboz Clostyt!
2015. okt. 10. 08:34
 4/15 A kérdező kommentje:
Eddig még semmi jele a menzeszem nek.Azota sem jött meg! Lehetek terhes a clostil utàn ha nemvolt menzeszem?
2015. okt. 16. 07:03
 5/15 anonim ***** válasza:
Ez ugye nem komoly kérdés? Miért kéne megjönnie, ha terhes lettél? Azóta se teszteltél?!
2015. okt. 16. 07:05
 6/15 A kérdező kommentje:
Még nem teszteltem! Szerinted ha teherbe estem màr kimutatja a teszt?
2015. okt. 16. 07:16
 7/15 anonim ***** válasza:
Ma négy hete kezdted szedni. A Clostyt a ciklus 3. napjától szoktál elkezdeni szedetni. Nekem Clostyval a 14. napon lett ovum, vagyis egy héttel a gyógyszer vége után (én is 5 napig szedtem 2*1-et). A ciklus 29. napján teszteltem pozit, azaz három héttel a Closty vége után. Szerintem lassan meg lehet próbálni egy tesztet, persze még nem biztos, hogy mutat valamit (később is lehetett ovu), de akkor pár nap múlva meg kell ismételni.
2015. okt. 16. 07:27
 8/15 A kérdező kommentje:
Ma veszek egy tesztet és reggel megcsinàllom. De sztm nemvagyok terhes mivel semmit nemérzek. Neked volt valami jel vagy éreztél e valami szokatlant Uvu utàn két hêttel?
2015. okt. 16. 07:39
 9/15 anonim ***** válasza:
Nem, semmit nem éreztem az égvilágon! Szép görbém lett, ezért bizakodtam, de ha nem lett volna görbém, akkor nem lett volna miből sejtenem. Várd meg inkább a holnap reggeli pisit, az sokkal biztosabb. Drukkolok, majd írd meg mi lett!
2015. okt. 16. 07:44
 10/15 anonim ***** válasza:
Ja, látom írtad is, hogy csak holnap tesztelsz, helyes! :)
2015. okt. 16. 07:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!