Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Milyenek ezek a terheléses...

Milyenek ezek a terheléses eredmények? Erre mennyi gyógyszer kell szerintetek?

Figyelt kérdés

0 perces vércukor: 4,3

120 perces vércukor: 5,3

0 perces inzulin: 6,4

120 perces inzulin: 49,3

Fél évvel ezelőtt még a 120 perces vércukor 8,9 volt, 120 perces inzulin pedig 80,8. Akkor azt mondta az endokrinológus, hogy IGT-m van, most már nincs.

2015. okt. 6. 18:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez inzulinrezisztencia de enyhe, szerintem erre nem kellene gyógyszert szedned. Első körben diéta (szakember állítja be mennyi ch/nap) és mozgás, sport. Ezeket már csinálod? Ha igen mióta?
2015. okt. 7. 04:36
 2/3 A kérdező kommentje:
1x500 mg Meforalt szedtem és azzal lettek ezek az értékek. Mikor 3x500 mg-ot szedtem pont akkor voltak magasak az értékek.. Azt mondta az orvos, hogy ezt a napi 1et azért szedjem, de arra gondoltam ha nem szedném akkor lehet még jobb eredményem lenne? 1 éve tartom kb a 3-as kezelést.
2015. okt. 7. 07:16
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem kétszer ilyen rossz az eredményem és 1×1000mg retard merckformint szedek. Szerintem még adj egy évet is akár a szervezetednek hogy helyreálljon.
2015. okt. 8. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!