Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Miért nem jön össze a 2....

Miért nem jön össze a 2. baba, miért vetélek el újra és újra? Volt valakinek hasonló esete? Megoldódott?

Figyelt kérdés

Az elsö baba szinte elsöre összejött, az egész terhesség, szülés gond nélkül zajlott le, csodálatos idöszak volt.

Erre most 1 éve próbálkozunk a párommal és szintén nagyon hamar terhes is lettem, de 7 hetesen elvetéltem és azóta volt még kettö korai vetélésem. Ráad a peteérést, esetleges megtemékenyülést követö héten rendszeresen fáj a hasam, nem menszesz szerüen inkább feszülö érzés, mint görcsös.

Rendszeresen megnézettem magam nögyógyásszal, de ö semmit nem vizsgált ki, csak azt nézte meg van-e problémám a pajzsmiriggyel (nincs) és folyton azt hangoztatta hogy ez normális, ennyi vetélés teljesen rendjén van, ne aggódjak, csak próbálkozzunk tovább. Most épp másik orvost keresek, mert már nem bízom benne.

Ti mit gondoltok ? Tényleg "csak" próbákozzunk tovább ? Tényleg "normális" ami velem történik és csak én aggódom túl ? Volt másnak is ilyen ? Kiderült valami? Minden választ köszönök !

2015. szept. 21. 10:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Drukkolok, hogy mielőbb meg legyen a megoldás!!!!
2015. szept. 22. 11:26
 12/12 anonim ***** válasza:
Sorozatos vetélésnél progeszteron pótlás is segíthet. 4 babát veszítettünk el, sok orvost megjártam, döbbentem halgattam hogy mindegyik szerint ez normális, fiatal vagyok még, majd a következő sikerül stb dumákat. Találtam egy másik dokit aki felírta ezt a gyógyszert, és mwg is maradt a baba, aki már 1,5éves nagyfiú! Szóval ezt csak azért írtam le, lehet érddmes lenne ilyen irányba is elindulni!
2015. szept. 23. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!