Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Lombikos petesejt leszívás...

Lombikos petesejt leszívás után hány nappal lehet nemi életet élni?

Figyelt kérdés
Sajnos elfelejtettük megkérdezni az orvostól. Valakinek mondtak ezzel kapcsolatban valamit? Csak arra hívták fel a figyelmem, hogy az első két napon ne fürödjek kádban, csak zuhanyozzak. Vérzés csak a leszívás utáni fél órában volt minimális mértékben, azóta semmi panaszom nincs, és mivel a leszívás előtt jó pár napig nem lehettünk együtt, már lenne kedvünk hozzá...

2015. szept. 19. 09:52
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja, csak hozzáteszem, mielőtt hülyének nézne valaki, hogy a két napot természetesen kivártuk. Már a harmadik napon vagyok, amikor elvileg fürödhetek is kádban, na de vajon nemi életet élhetek-e... :)
2015. szept. 19. 09:59
 2/5 Diana901 ***** válasza:
100%
szia! ha biztosra akarsz menni,egyáltalán ne áztasd magad a kádban! A nemi élet kihagyását is kilehet birni! Én igy estem teherbe,köl.jobb is ha hozzászoktatjátok magatokat,mert a pozi teszt után a 12.hétig meglehet h a doki eltilt töle . Kitartás!
2015. szept. 19. 11:36
 3/5 Diana901 ***** válasza:
100%
Az elsönél nekem is azt mondták,h punkcio után 5 nappal fürdhetek,és lehet nemi életet is élni... és nem sikerült. A másodiknál nem halgattam a dokira,és sikerült.Majd az elsö uh.közölte a doki h semmi sex a 12.hétig. (a 8.hétben elvetéltem,de az genetikai probléma miatt volt)
2015. szept. 19. 11:44
 4/5 anonim válasza:
100%
Az en dokim azt mondta jobb ha az egész folyamat alatt s a 9 hónap an nincs sex be is tartottuk és összejött a baba. Azelött sok helyen jártunk és sosem maradt meg akkor sexeltünk szal ha biztosra akarsz menni semmi sex
2015. szept. 19. 15:39
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, aranyosak vagytok! Az én helyzetem azért más, mert nem lesz beültetés még jó pár hónapig, mert a stimuláció közben felfedezték, hogy meg kell műteni a méhemet, a műtét meg még csak jövő hónapban lesz... Szóval sajnos felesleges sokáig nélkülöznünk a szexet. :(
2015. szept. 19. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!