Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » SOTE II. meddőségiről szeretné...

SOTE II. meddőségiről szeretnék megtudni pár dolgot. Hosszú a várakozási idő az első konzultációra? Mennyire jók az orvosok, kit ajánlotok? Orvosomtól ide kaptam a beutalót.

Figyelt kérdés
2015. szept. 18. 16:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Van olyan hogy Sote 2 Meddosegi?En a Sote 1 be jartam,anno tobbet is neztem,de ilyen nem rémlik.Ha meg is van,bocsánat,legalabb tudom ...
2015. szept. 18. 18:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Azota megnézte a googleben is,nincs Sote 2 Meddosegi.Sote 1 Meddosegi van.Ha az erdekel arrol van infom.
2015. szept. 18. 18:39
 3/7 A kérdező kommentje:
Akkor rosszul írtam. Igen érdekelnek infók ! Köszönöm
2015. szept. 18. 18:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Urbancsek dokihoz jártunk,nagy szaktudásu,rendes orvos.De ugy tudom a tobbiek is.Az várakozási idő első alkalommal 2 hónap volt,utana mar pörögnek az események,mindig max 1-2 het.Protokoll van a vizsgalatol sorrendjere.Eloszor nőgyógyászati vizsgálat,majd ver vizsgálatok hormonprofillal es andrologia.Ha itt minden ok akkor jon az atjarhatosagi.Ezelbol vminek ki kell derülnie es ez alapjan mennek abba az irányba tovabb.
2015. szept. 18. 20:29
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy írtál. Még annyi kérdésem lenne,hogy ha nekem most júniusban volt átjárhatóságim és páromnak is volt már sperma vizsgálata azokat elfogadják? A gond nálam van. 1 petevezetőm átjárható csak és az is kanyargós nagyon. A másikat nem tudták megnyitni.
2015. szept. 19. 03:53
 6/7 Manka68 ***** válasza:
Meddőségi központokba nem kell beutaló. Egyikbe sem. Azt válasszátok, amelyik szimpatikus. Ahova mi jártunk, ott fél éven belüli hozott leleteket elfogadnak. Gondolom a többinél is hasonlóan működik.
2015. szept. 19. 07:26
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Tegnap felhívtam őket és tényleg nem kell beutaló.Elég hamar kaptam időpontot 1 hónap múlva mehetek is. :)
2015. szept. 22. 07:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!