SOTE II. meddőségiről szeretnék megtudni pár dolgot. Hosszú a várakozási idő az első konzultációra? Mennyire jók az orvosok, kit ajánlotok? Orvosomtól ide kaptam a beutalót.
Figyelt kérdés
2015. szept. 18. 16:17
1/7 anonim válasza:
Van olyan hogy Sote 2 Meddosegi?En a Sote 1 be jartam,anno tobbet is neztem,de ilyen nem rémlik.Ha meg is van,bocsánat,legalabb tudom ...
2/7 anonim válasza:
Azota megnézte a googleben is,nincs Sote 2 Meddosegi.Sote 1 Meddosegi van.Ha az erdekel arrol van infom.
3/7 A kérdező kommentje:
Akkor rosszul írtam. Igen érdekelnek infók ! Köszönöm
2015. szept. 18. 18:43
4/7 anonim válasza:
Urbancsek dokihoz jártunk,nagy szaktudásu,rendes orvos.De ugy tudom a tobbiek is.Az várakozási idő első alkalommal 2 hónap volt,utana mar pörögnek az események,mindig max 1-2 het.Protokoll van a vizsgalatol sorrendjere.Eloszor nőgyógyászati vizsgálat,majd ver vizsgálatok hormonprofillal es andrologia.Ha itt minden ok akkor jon az atjarhatosagi.Ezelbol vminek ki kell derülnie es ez alapjan mennek abba az irányba tovabb.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy írtál. Még annyi kérdésem lenne,hogy ha nekem most júniusban volt átjárhatóságim és páromnak is volt már sperma vizsgálata azokat elfogadják? A gond nálam van. 1 petevezetőm átjárható csak és az is kanyargós nagyon. A másikat nem tudták megnyitni.
2015. szept. 19. 03:53
6/7 Manka68 válasza:
Meddőségi központokba nem kell beutaló. Egyikbe sem. Azt válasszátok, amelyik szimpatikus. Ahova mi jártunk, ott fél éven belüli hozott leleteket elfogadnak. Gondolom a többinél is hasonlóan működik.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Tegnap felhívtam őket és tényleg nem kell beutaló.Elég hamar kaptam időpontot 1 hónap múlva mehetek is. :)
2015. szept. 22. 07:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!