Barátcserje teát használt már valaki? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Február elején volt egy kémiai terhességem ami vetéléssel végződött, nem volt vészes szerencsére,magától kiürült,okát nem tudni. Május óta próbálkozunk, július végén szintén volt halvány pozi tesztem, 3 nap késés után után megjött. Most szeretném kipróbálni a barátcserjét, de ezt a tea változatát, mivel ez olcsóbb...El lehet kezdeni bármikor? Nem fogok ovu tesztelni, mert az nyűg nekem, ezért nem fogom tudni mikor van peteérésem.2015. szept. 17. 16:11
1/1 anonim válasza:
Szia! Nekem is volt még év elején egy szerencsétlen terhességem :( utána cisztám és most már úgy gondolom hogy gyenge volt a méhem is... Bár en nem barátcserjét hanem palástfű teát ittam de első hónap után teherbe estem 😁 ez sem draga es a ciklus 2.felében kell inni de mivel én ezt utólag tudtam meg ittam majdnem az egész hónapba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!