Mi lehet a baj a görbém alapján?
Figyelt kérdés
18-dik próbálkozós hónap. Ez az első hőmérőzésem. Néha ovu teszteltem.... de az első 6 hónapban fel se vettem, hogy nem jön össze a baba ....
38 éves vagyok. van egy 8 éves fiam.
a görbém:
2015. szept. 16. 11:41
1/5 anonim válasza:
A görbed alapjàn semmi baj nincs. Jókor van ovu (görbe alapjàn) szépen megemelkedett a hő aa luteàlisban, és elég hosszú is ez a szakasz. Ha probléma van,azt én innen nem làtom.
2/5 anonim válasza:
Hát ez görbe alapján azt mondanám, hogy talán lecsúsztatok, mert csak ovu előtt 2 nappal voltatok együtt, talán túl sok idő eltelt és nem bírták a párod spermái olyan sokat. Szerintem ovu körül legyetek együtt sűrübben. Görbe alapján peteérésed valószínüleg van. De persze ezer más oka lehet, hormonprobléma, inzulin, prolaktin, progeszteron, pajzsmirigy, stb stb. Vagy párodnak nem olyan gyorsak vagy életerősek, mozgékonyak, elenendőek a spermái. Szerintem próbáljatok meg többször együtt lenni, és ennyi idő után nem árt kivizsgálni is a dolgot, elsősorban csináltass egy hormonsort, a párod pedig egy spermavizsgálatot.
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm mindkettőtöknek a választ! próbálom összeszedni magam, mert most nagyon el vagyok keseredve....
de ha sikerül, kivizsgálás lesz. és persze a gyakoribb együttlétet is kipróbáljuk :)
2015. szept. 16. 12:53
4/5 anonim válasza:
Időpont ma 12:00 vagyok
Spermiumjai, bocsánat, néha összekeverem a kettőt!
Kérdező sok sikert, mielőbbi babásodást!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2015. szept. 18. 08:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!