Ha lehet hogy terhes vagyok de még a beágyazódás nem történt meg 3. nap, így még nem vagyok terhes ez alatt az idő alatt el lehet menni nőgyógyászhoz? Vagy már így is ( veszélyes )
Figyelt kérdés
2. kérdés: ha még a beágyazódás kb:10 nap és ez alatt az idő alatt mindennap meleg vízben fürdök akkor nem biztos hogy terhes leszek?2015. aug. 24. 21:07
1/9 anonim válasza:
Mi van? Mi veszélyes és miért? Terhes akarsz maradni vagy nem? Vagy csak én nem értem?
2/9 anonim válasza:
Nem értem az első kérdést..
De akkor is terhes leszel.. Bár én ilyen melegben nem fürdők meleg vízben
Maximum langyos vízben.
3/9 A kérdező kommentje:
A veszelyest arra ertem hogy ha ez ido alatt elmegyek nogyogyaszhoz
2015. aug. 24. 22:13
4/9 anonim válasza:
Miért lenne veszélyes?Arra gondolsz hogy ha megvizsgál,nem történik meg a beágyazódás?Semmi köze....gondolj csak arra hogy babát tervezőknek nem lehetne szexelni,pedig az egy kicsit "durvább" mint egy vizsgálat.
Forró víztől nem biztos hogy elvetélsz ha terhes vagy!Nem érdemes ezzel próbálkozn!
5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm erre gondoltam igen, mert amikor tudja valaki hogy terhes akkor is szoktak várni legalább 2 hónapot mire elmennek nőgyógyászhoz nehogy elmenjen a babájuk.
2015. aug. 25. 06:16
6/9 anonim válasza:
nem azért szoktak várni 2 hónapot...
7/9 Manka68 válasza:
Azért szokták megvárni a betöltött 6 hetet, mert akkorra válik ultrahangon láthatóvá az embrió, szívműködéssel. Aki korábban megy, az terhességi kortól függően megvastagodott méhnyálkahártyát, kicsit később petezsákot, majd a petezsákban szikhólyagot láthat. Gyakorlatilag nincs olyan fizikai behatás, ami egy egészséges leendő kismama egészséges embriójának árthatna. A dokim szerint maximum egy lórúgás. Ha nem így lenne, nem lenne annyi abortusz.
8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ.
2015. aug. 25. 09:24
9/9 anonim válasza:
Ha terhes vagy, ha nem,.nem veszélyes nőgyógyàszhoz menni.
Én mindgig meleg vìzben fürdök, mert kb. 38. Celsius alatt fàzom. Màrmint vìzben. Sokszor a bőröm is piros màr, annyira forrót engedek. A pozitìv tesztig forróvìz ugyanúgy ment, utàna màr csak a kb. 38-40 fokos. Fàzok, na. A pocakomban rendesen fejlődik a kis bérlő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!