Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ciklus 25. Napjan vagyok faj...

Kicspic kérdése:

Ciklus 25. Napjan vagyok faj a cicim gorcsol a hasam sok a folyasom es nagyon hanyingerem van . Ez az elso clostys honapom. Nikor teszteljek?

Figyelt kérdés
Aki szedte a clostyt vtak gadonlo tunetek? Fura mert smugy 50 60 napisak a ciklusaim.ennyire megroviditette vna a gyogyszer??
2015. aug. 14. 09:36
 1/2 VTE válasza:
Én is clostyt szedtem, és teherbe is estem. Az orvosom azt mondta, hogy a menses első napja után kb két héttel, 10 nappal tesztelhetek. Na nekem akkor negatív lett, el is szomorodtam. aztán fájni kezdett a hasam, 10 nappal az első teszt után csináltam még egy tesztet és lám, pozityv lett. Most 13 hetes vagyok, és minden oké :)
2015. aug. 27. 11:41
 2/2 Manka68 ***** válasza:
A hosszú ciklusaidban valószínűleg nem volt peteérés. Ha clostitól lett, akkor 28 napos ciklussal számolj. Felelős doki closti mellett ultrahangon követi a folyamatot, ad tüszőrepesztőt, és progeszteron pótlást ovu utánra. Így tudnod kéne hol tartasz a ciklusban és mikor érdemes tesztelni. Ha csak clostit kaptál, 28.-ik naptól érdemes tesztelni míg pozi nem lesz, vagy meg nem jön.
2015. aug. 28. 07:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!