Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Hogyan zajlik ez a vizsgálat?...

Hogyan zajlik ez a vizsgálat? Most először megyünk!

Figyelt kérdés

Kettő éve nem jön a baba nálunk. Nálam minden vizsgálat meg volt, de most a férjem jön, ondót kell vinni a férjemnek, de be kell érni vele 1 óran belül, ennyit tudunk.

Meg vizsgáljak a férjem? Az nap kész az eredmény?

Magán rendelő ahova megyünk, mert nem fizetős andragógiara több mint 6 hónap 😔

2015. aug. 6. 09:19
 1/7 anonim ***** válasza:

Előtte egyeztess a magánrendelőben a laborral, hogy mikor viszitek a mintát, hogy tuti legyen ott valaki, aki feldolgozza, mert ha nem csinálják meg időben, órák múlva már nem értékelhető. A férjedet nem fogják megvizsgálni, csak a mintát.

Úgy emlékszem, hogy nekünk már aznap volt eredmény.

2015. aug. 6. 09:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Megkerdezhetem kedves kerdezo, hogy nalad milyen vizsgalatokat vegeztek? Es mi lett az eredmenye?
2015. aug. 6. 10:29
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm az első válaszolónak a válaszod. A második válaszolónak is szívesen leíróm milyen vizsgálatokat csináltak.

Többször volt hormon vérvételem,sőt volt még fizetős vérvételem is hogy meddő vagyok e.azok jók lettek.

Volt endometriozis laparoszkopias műtétem volt hashartya össze nővesem. Ciklusom folyamatosan uh nézve volt.

Próbáltuk az inofolicot, closty, vitaminok, gyógy teák, stb, stb. Most a férjem jön, ha minden rendben nála akkor nekem kell egészség ügyi kaparas, és méh tükrözés. Mert annyi kiderult hogy vékony a méh nyalkahartyam.

2015. aug. 6. 10:47
 4/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat lemaradt hogy van egy mióma is nálam igaz nincs egy centi,. A méh mellső falában.
2015. aug. 6. 10:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Es nincs veletlenul IR-ed kedves kerdezo? Az az igazsag, hogy a meddosegi centrumok szeretnek atsiklani ezek a vizsgalaton, pedig nagyon sokat szamit a fogantatas, vagy akar a megtartas szempontjabol!
2015. aug. 6. 10:58
 6/7 A kérdező kommentje:
Azt sem tudom mi az? Le írnad mi az?
2015. aug. 6. 11:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Inzulinrezisztenci, 3 pontos cukor-inzulinterhelesbol derul ki. Sajnos manapsag nepbetegseg, megsem foglalkoznak vele az orvosok. Nalam pl csak et volt a problema, pedig nem is volt veszes!
2015. aug. 6. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!