Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » 6 év próbálkozás után még...

6 év próbálkozás után még miért nincs gyerekem?

Figyelt kérdés
már minden féle vizsgálaton át estünk a férjemmel de még semi én már feladtam az idegeim ki vanak sokszor csak úgy jön a könnyem már Pestre is elmentünk ara a magán klinikára ahol Sági Szilárdéknak csinálták az iker lombikot én megmondom az őszintét, hogy az anyagilag bírni nem tudtuk úgy hogy nem jutottam el a lombik programig egy beszélgetés 20.000 Ft egy vérvétel kb 70.000 Ft de adtól több mert még addig eljutottunk de tovább már nem mert az árak milliós tételek mit tegyek segítsetek valami tanáccsal volt már valaki hasonló cipőben kérem írjatok 😢😢

2015. júl. 28. 23:40
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget mert el kell ráadás a menstruációm is most jött meg amíg legkevesebb 7 nap vagy annál több nincs szerencsém az életben sokszor azért imátkozom hogy ne éljem meg a más napot 😢
2015. aug. 1. 12:17
 12/15 anonim ***** válasza:
Azért a saját halálodat ne kívánd, mert ez még jobban rányomja a bélyegét arra, ahogy a gyerek "akarjon" megszületni...
2015. aug. 1. 12:51
 13/15 A kérdező kommentje:
Igen igazad van de 6 év reménytelenül úgy hogy a dokik mindig azzal bíztatnak na most bíztos az leszek és ugye bár nem lettem az volt a válasz hát ők is tévedhetnek de már ennek ennyi ideje akkor inkább ne biztasanak és ez már fáj nekem nagyon mert mindegy hogy fiú vagy lány csak egészséges legyen nekem még az ikrek is jöhetnének mert nagyon jó családba születne. A menstruációm is elég zavaros egy ideje mert túl sokáig tart így írtak fel nekem norcolutot 5 mg 10 napig napi 2 el kezdtem szedni 7.18.- án és a mai nap kezdet el egy kis vér jönni 8.01. De este mikor mentem zuhanyozni csak enyhe barna féle jött nagyon kevés mennyiségben remélem nincs baj vagy majd pár nap múlva jobban meg indul a vér valaki szedet már norcolutot ha igen kérem írjon neki milyen volt hogy jöt meg stb.
2015. aug. 1. 23:22
 14/15 anonim ***** válasza:
:(
2015. aug. 2. 09:30
 15/15 anonim válasza:
Nyugi az egyik rokonomnak 17 éven keresztül nem lett gyereke
2015. aug. 11. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!