Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Rajtam kivul masnak is faj a...

Rajtam kivul masnak is faj a hasa ovukor? Clostilbegitet szedem!

Figyelt kérdés
Most van ovum es megjon erzesem van feszit mindket petefeszkem a derekam is jol megerzi egyszoval tuti hogy ovum van, nyakom az nincs feher testapolos folyas az van.kerdesem az lene ez termeszetes?
2015. júl. 21. 12:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Closti csak rendszeres ultrahangos követéssel biztonságos. Könnyű túlstimulálni, ami cisztásodáshoz vezethet, vagy súlyos esetben komolyabb baj is lehet belőle. Az orvosod milyen gyakran nézi meg, hol tartotok?
2015. júl. 21. 12:35
 2/4 A kérdező kommentje:

Napi egy szemet kell szednem ot napig.es ma a 11 ciklus napon vagyok.

Sajnos nemtudok uh meni mert nem vagyok othol :( amugy kibirhato a fajdalom csak kellemetlen es fekszem kicsit.

2015. júl. 21. 12:49
 3/4 Lilien09 válasza:
Szia! Én nagyon felfúvódtam tőle, és nekem is fájt a hasam. Sajnos "normális".
2015. júl. 22. 12:26
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszi..es sikerult a baba neked?
2015. júl. 22. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!