Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » A 3, 0 AMH jó? Mit jelent?...

A 3, 0 AMH jó? Mit jelent? Jól stimulálható vagyok?

Figyelt kérdés
33 éves vagyok. A többi hormonom rendben van.
2015. júl. 12. 21:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Ennyi idős korban teljesen normális már a 3 körüli.
2015. aug. 1. 17:32
 2/5 A kérdező kommentje:
Szia! Ezt hogy érted? Öreg vagyok? :D
2015. aug. 1. 18:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Nyilván nem öreg. De nem is 20on éves. A kor előre haladtával az amh csökken. A 33 éves már nyilván biológiailag nem a legideálisabb kor, de a 3as amh ilyen korban teljesen jó. Mi most kezdtük volna a lombikot, de sajna valami nem működik mert több mint 1 hete késik, így ennyi volt a dolog, most dobtam ki egy vagyonnyi lombik gyógyszert, mert 33 leszek ebben a hónapban, így többet már nem próbálkozunk.
2015. aug. 1. 19:20
 4/5 A kérdező kommentje:

Nem lehet, hogy túl hamar feladod? :( Sokan szülnek még 40 körül is...szerintem nem szabadna feladnod!!!

Én szurkolok neked!

2015. aug. 2. 13:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Attól, hogy más ezt vállalja én nem fogom. Tudom milyen idős szülők gyerekének lenni. Nem akarom ezt a sajátomnak.
2015. aug. 2. 13:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!