Van aki lombikos beültetés utan van pár nappal? Én 3 nappal vagyok túl. Hogy vagytok?
Szia,akkor te már lassan tesztelhetsz :)Mikor mész vérvételre?nagyon drukkolok neked.hanyadik lombikod?2-t kaptál vissza?
Nekem mult penteken volt a beültetes 2 3naposat kaptam vissza.nekem tegnap szúrt kicsit a hasam.Bizom benne,hogy jot jelentett.Wc-re én is sürün járok.biztos az Utro-tól és mert tobb mint 3l-t iszok naponta.
Szia persze én mar 5. naptol tesztelek 😊 pozikat.
A mai már nagyon erős vonal lett 😊
Amúgy első lombik igen es kettőt kaptam vissza!
Te hogy vagy? Hanyadik? Nekem a hangulatom olyan mint egy hullámvasút...
Hát ez nagyon jó hir!!szivböl gratulálok!Én még ET+7napnál vagyok.De nekem 3 naposaim vannak.Az elso vervetel szerda reggel lesz.Nagyon izgulok de nagyon bizakodo vagyok.Jo érzésem van.Tegnap iszonyatosan szúrt a hasam.Meg is ijedtem rendesen.Neked is volt ilyen?Kedelyallapotvaltozas az ismeros habár nekem csak neha van.Az is elég :)
Voltál már vervetelen?Akkor te kb 4 hetes kismama vagy :)Mikor mesz dokihoz?
Szia! Köszönöm szépen 😊 voltam mar, meg is néztek. Egyenlőre kiritkulaskent volt látható a nyálkahártyában 5mm, mehen belül. Ez Et+8napon volt.
Már az 5. hetet töltöm! Teljesen hihetetlen 😊 4nap es a második uh. Holnap lesz vérképem, es a masodikat is leveszik.
Nagy drukk megy neked is! Irj hogyan haladtok!
Ja és volt még egy kérdésed. Igen most mar mindennap görcsöl 1*2 a hasam. Általában éjjel, amire fel is kelek. Nagyon ijesztő de nem tart soka. Es meg egy: kerekedik a hasam, azt mondják korai puffadás. Rafogok kérdezni azért.
Te pontosan mikor tesztelsz?
Szia! Tudni mar nálatok valami eredményt?
Nekünk sajnos 4+2naposan elhalt.
Nagyon drukkolok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!