Piroska és a farkas kérdése:
Clostilbegit hosszab ciklusnál mindenképpen előrébb hozza az ovut?
Figyelt kérdés
kb 35 naposak a cilusaim, 19-20. napon szokott lenni az ovu. Ez az első clostis honapom, ma vagyok a 16. ciklusnapon, ovu még sehol. Lehet, h a closti ellenére is csak a 20. nap környékén lesz ebben a honapban is, vagy ha eddig nem lett, akkor már ne is várjam ebben a ciklusban? A múlt honapban kimaradt a peteérésem.2015. jún. 2. 07:40
1/5 anonim válasza:
Nem egyáltalán nem biztos. Hormoneredményeid milyenek lettek.
2/5 A kérdező kommentje:
Rosszak. Illetve minden ok, a progeszteront leszámítva, az a béka s.gge alatt van.
2015. jún. 2. 08:07
3/5 anonim válasza:
Tehát nincs peteérésed. Az okát kéne kideríteni nem a clostyt nyomatni. Megtudod írni a 3. napi hormonokat?
4/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom megírni, mert nem volt 3. napi. Egyszer nézték a hormont, akkor is az én kérésemre utalt be az sztk-s, a pozitív ovuteszt után pár nappal mentem, a progeszteronom 1,0 lmol/L volt. A többi érték megfelelt a mittudoménmilyen fázisnak. 3 havi clostit írtak föl. Egyébként tavaly szültem, és az elmúlt honapokban rendellenes köztivérzéseim is voltak, ez most eddig - lehet, h a closti miatt - elmaradt, a megelőző ciklusokban ilyenkor már javában volt. A doki szerint " figyeljem magam néhány honapig".
2015. jún. 2. 11:53
5/5 anonim válasza:
Cserélj dokit. 3. napi hormonsor nélkül normális doki nem töm clostival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!