Barátcserje kapszula lúgosítás után vagy közbe is lehet?
Több éve próbálkozunk a babával, most vettem barátcserje kapszulát, lúgosító teát, B-vitamin komplexet illetve palástfű-málnalevél cickafarkfű, angyalgyökér teákat.
Először lúgosítsak és csak az 1 hónap lúgosítás után kezdjem el a barátcserjét illetve a B-vitamin komplexet szedni, és a mensihez igazodva a palástfű-cickafark kombót?
A többi teát igyam?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Szerintem kezd azzal, hogy kizárod a savasító ételeket, italokat az étrendedből.
Az nem jó megoldás, hogy most megiszol pár üveg lúgosító italt és minden jó lesz., azt fenn is kell tartani.
Az előttem szólónak igaza van: labor leletek, nőgyógyász, endokrinológus stb stb. Ha több éve nem jön a baba ott valószínűleg nem lesz elég egy lúgosítás és pár tea :(
Hogy a kérdésedre is válaszoljak: nem ittam soha lúgosító teát, de miért ne lehetne együtt a többivel?
Köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok.
Voltam orvosnál, de jelenleg ritkán tartózkodok itthon, így elég nehéz összehozni egy normális orvosi kivizsgálást. :(
Megpróbálom ezt a teás módszert és ha úgyse sikerül a bébi, akkor megpróbálok hosszabb időre hazajönni, hogy elvégezzük az összes vizsgálatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!