Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ez lehet a gond? (többi lent,...

Ez lehet a gond? (többi lent, magas vérnyomás)

Figyelt kérdés

Lassan 2 éve próbálkozunk védekezés nélkül,túl vagyok mindenféle vizsgálaton,pcom van, inzulinrezisztencia...

2 sikertelen inszemináció,a napokban teljesen véletlenül kiderült hogy magas a vernyomásom. 29 éves vagyok...lehet eddig azért nem sikerült????

150/100 alá nem igen megy,inkább följebb. ma van rajtam 24 óras megfigyelő.

holnap vszínű az eredmények alapján kapok gyógyszert.

2015. máj. 21. 17:40
 1/9 anonim ***** válasza:
A magas vérnyomás általában egy tünet. A kérdés függhet attól, hogy mi okozza illetve van-e más tünete.
2015. máj. 21. 17:42
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem hinném,hogy ez áll az útjában. A pco, inzulrez inkább.
2015. máj. 21. 17:46
 3/9 A kérdező kommentje:

különösebb tünetet nem észlelek.

Vérvételen voltam az végülis rendben volt. Alacsony volt a vas, magnézium, koleszterin határeset. Az tény hog yvan rajtam felesleg.

2015. máj. 21. 17:48
 4/9 Manka68 ***** válasza:

Amíg a PCOS, IR nincs rendben, addig valószínűleg inkább az akadályozza a babásodást. Túlsúly okozhat magas vérnyomást, anno nekem is jóval magasabb volt, mikor volt rajtam felesleg. Amint megszabadultam tőle, a vérnyomásom visszaállt 120-ra.

Hármas kezelést tartod? Mióta? Javultak azóta az inzulin/cukorértékeid?

2015. máj. 21. 17:57
 5/9 A kérdező kommentje:

Járok tornára,metformint szedek 2 éve lassan, javult az érték de még mindig nem jó.

kétségbe vagyok esve hogy 29 évesen szednem kell vérnyomás csökkentőt??? :-(

mi lesz ha terhes leszek?

2015. máj. 21. 18:03
 6/9 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy mire terhes leszel, a vérnyomás is beáll!
2015. máj. 21. 18:09
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, ha gyógyszert kell kapnom mindenképp megemlítem a dokinak olyat írjon ami majd terhesség alatt is jó.
2015. máj. 21. 18:56
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 36 éves vagyok, 3 éve van magas vérnyomásom. Januárban voltam belgyógyásznál, azt mondta semmi akadálya a babának, csak másik gyógyszereket szedek azóta. Még sajnos nem jött össze, én is félek, hogy esetleg ez miatt, de a doki megnyugtatott hogy nem lehet gond.

Nem tudom, hogy ez segít-e neked.

Sok sikert nektek!

2015. máj. 22. 11:04
 9/9 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Nekem már minden ami pozitív reményt ad!Sajnos csak 2 hét múlvára kaptam időpontot a kardiológiára.

A 24 órás vérnyomásmérés átlag eredménye: 159/92 p:79

mindenképp én is olyan gyógyszereket szeretnék szedni ami terhesség alatt is szedhető,hátha az elkövetkezendő hónapokban sikerülne a baba.

Nagyon elvagyok keseredve,nem elég az eddigi problémáim,amiket a kérdésemnél leírtam. Még most ez a fránya vérnyomás is....

Teljesen ugy érzem minden ellenem dolgozik,hogy ne lehessen babám.

A háziorvos sem megnyugtató szavakat adott...a terhességnél is veszélyeztetett terhes leszek a vérnyomás miatt.

2015. máj. 22. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!