Ez lehet a gond? (többi lent, magas vérnyomás)
Lassan 2 éve próbálkozunk védekezés nélkül,túl vagyok mindenféle vizsgálaton,pcom van, inzulinrezisztencia...
2 sikertelen inszemináció,a napokban teljesen véletlenül kiderült hogy magas a vernyomásom. 29 éves vagyok...lehet eddig azért nem sikerült????
150/100 alá nem igen megy,inkább följebb. ma van rajtam 24 óras megfigyelő.
holnap vszínű az eredmények alapján kapok gyógyszert.
különösebb tünetet nem észlelek.
Vérvételen voltam az végülis rendben volt. Alacsony volt a vas, magnézium, koleszterin határeset. Az tény hog yvan rajtam felesleg.
Amíg a PCOS, IR nincs rendben, addig valószínűleg inkább az akadályozza a babásodást. Túlsúly okozhat magas vérnyomást, anno nekem is jóval magasabb volt, mikor volt rajtam felesleg. Amint megszabadultam tőle, a vérnyomásom visszaállt 120-ra.
Hármas kezelést tartod? Mióta? Javultak azóta az inzulin/cukorértékeid?
Járok tornára,metformint szedek 2 éve lassan, javult az érték de még mindig nem jó.
kétségbe vagyok esve hogy 29 évesen szednem kell vérnyomás csökkentőt??? :-(
mi lesz ha terhes leszek?
Szia!
Én 36 éves vagyok, 3 éve van magas vérnyomásom. Januárban voltam belgyógyásznál, azt mondta semmi akadálya a babának, csak másik gyógyszereket szedek azóta. Még sajnos nem jött össze, én is félek, hogy esetleg ez miatt, de a doki megnyugtatott hogy nem lehet gond.
Nem tudom, hogy ez segít-e neked.
Sok sikert nektek!
Kedves utolsó!
Nekem már minden ami pozitív reményt ad!Sajnos csak 2 hét múlvára kaptam időpontot a kardiológiára.
A 24 órás vérnyomásmérés átlag eredménye: 159/92 p:79
mindenképp én is olyan gyógyszereket szeretnék szedni ami terhesség alatt is szedhető,hátha az elkövetkezendő hónapokban sikerülne a baba.
Nagyon elvagyok keseredve,nem elég az eddigi problémáim,amiket a kérdésemnél leírtam. Még most ez a fránya vérnyomás is....
Teljesen ugy érzem minden ellenem dolgozik,hogy ne lehessen babám.
A háziorvos sem megnyugtató szavakat adott...a terhességnél is veszélyeztetett terhes leszek a vérnyomás miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!