Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Hová forduljak, hogy végre...

Hová forduljak, hogy végre eredmény is legyen?

Figyelt kérdés
Pròbàlkozunk a babatèmàval,de semmi eredmènye.szedtem closyt,de semmi.akkor a doki nekem akart àtjàrhatòsàgit csinàlni ahelyett hogy a pàrom is vizsgàlta volna előtte.akkor dokit vàltottam,de az sem volt megfelelő.szeretnèk egy hormonvizsgàlatot csinàltatni,azt csak nőgyògyàsz kèrhet vagy hàziorvos is,vagy hovà forduljak,mi a rendes menete egy efajta vizsgàlat sorozatnaigy csak a hònapok tellnek
2015. ápr. 27. 17:56
1 2
 1/11 Diana901 ***** válasza:
Szia! Attol függ h miota probálkoztok a babával?!
2015. ápr. 27. 18:30
 2/11 Diana901 ***** válasza:
De leirom,h nálunk mi volt a menetrend :)
2015. ápr. 27. 18:31
 3/11 Lili861120 válasza:
Szia! Ha már legalább 1 éve nem esel teherbe rendszeres együttlétek ellenére sem, akkor meddőségi központba menj. Ott ki fognak vizsgálni mindent. Ez sem kevés idő, már eleve bejutni sem, ált 2 hónap az első konzultációra, de utána felgyorsul minden. Szerintem ne vesztegesd az idődet olyan orvosokkal, akinek nem ez a szakterülete. Én 3 évet pazaroltam el így..
2015. ápr. 27. 18:43
 4/11 A kérdező kommentje:
Màr több mint 1 ève pròbàlkozunk
2015. ápr. 27. 18:45
 5/11 A kérdező kommentje:
A gons az,hogy először magànorvoshoz mentem mert hogy az biztos jobb.nem,csak az volt a lènyeg hogy megkapja a pènzèt.a meddősègikben is màr kètkedő vagyok,pont ezèrt a pènz dologèrt
2015. ápr. 27. 18:47
 6/11 A kérdező kommentje:
A gond az,hogy először magànorvoshoz mentem mert hogy az biztos jobb.nem,csak az volt a lènyeg hogy megkapja a pènzèt.a meddősègikben is màr kètkedő vagyok,pont ezèrt a pènz dologèrt
2015. ápr. 27. 18:47
 7/11 Diana901 ***** válasza:

Folyamatossan jártam dokihoz...4honap után szoltam neki,h mostmár tényleg szeretnénk babát.

Kiirt egy hormon vizsgálatot,majd eltelt 2honap..

Csinált egy átjárhatoságit,utána 4 honapon keresztül jártam uh-ra h van e rendessen peteérésem...

Kiakasztott,mert már egy évnél jártunk és semmi..,

Elmentünk külföldre inszemináciora...semmi..

Az uj dokinöm lett..2honapig figyelt uh-n. Majd kiirta az össz létezö hormon vizsgálatot,cukormérést, 3 cikluson keresztül. Semmi sem történt...és csak vártunk... majd tanácsolta,h férjem menjen el kivizsgáltatni magát...minden ok.

végül kiirta a papirt genetikushoz...ez volt az utolso amit tehetett... joooo sokáig elhuzták a vizsgáltot!! 4honapig tartott!!

majd kerestem egy magán rendelöt,és kértem a laporoscopiat,és a histreoscopiat! (ez volt a leggyorsabb! 1honap alatt tul voltam rajta)..

Majd ujabb inszeminácio...Semmi!!

És 5 év után külföldre mentünk,h lombikozhassunk....és ott derült ki,h a genetika a gond! A férjemnél Y kromoszoma ferdülés van...

Szoval nálunk igy ment,... ugyh ha tul vagytok az elsö sikertelen éven,és ugy érzed h a dokid nem tesz semmit annak érdekében h babátok legyen,akkor fordulj egy másik orvoshoz!!

2015. ápr. 27. 18:49
 8/11 A kérdező kommentje:
A magàn orvosi csalòdàs utàn csak sima sztk rendelèsre mentem,ahol bàr nagyon kedves ès rendes doki volt de szintèn az egyik magàn(fizetős)urològust ajànlotta
2015. ápr. 27. 18:54
 9/11 Lili861120 válasza:

Mi 3 éve próbálkozunk, én is magánorvoshoz jártam, el is fogyasztottam 3-at eredmény nélkül, kb 1 hónapja kezdtünk el járni a BMC-be, és bízom az itteniekben, bár még csak a vizsgálatoknál járunk...de lesz eredmény, kell, hogy legyen! :)

Szerintem egyébként ez a legrövidebb útja, hogy kiderüljön, mi a gond. Valakiben muszály bízni, különben egyedül maradsz a megoldatlan problémával.

Ja, és én az államilag támogatott vizsgálatokat, kezeléseket veszem igénybe, mert nem tudnám kifizetnoi magán úton ezeket a beavatkozásokat, de senki nem éreztette velem még itt(a BMC-ben), hogy erre igényt tartana. Az első alkalommal azt mondta a doki, hogy nem lesz egyszerű, de kitartást, és sikerülni fog. És nem azt, hogy hááátt....lassú folyamat, de meg lehet gyorsítani 1-2 borítékkal..

szerintem ne halaszd, ha eredményt akarsz vagy másik doki, de inkább meddőségi központ. Vagy egy meddőségben jártas nőgyógyász.

2015. ápr. 27. 18:58
 10/11 Diana901 ***** válasza:
hát igen.... ez a dokin mullik...mennyire emberséges!! pl.nekem a doki attol h a magánrendelöbe mentem,a mütétet a betegbiztositásomra megcsinálta. Ugyh le a kallappal elötte! De persze nem mindegyik akar ingyan dolgozni....sajnos!
2015. ápr. 27. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!