A 2,43-as TSH érték megfelelő babavállaláshoz?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 21. 10:34
1/8 anonim válasza:
Állítólag 2 felett nem olyan jó, de sokan teherbeestek ennél nagyobb értékkel is, úgyhogy nem tudom.
2/8 anonim válasza:
Én ezt egy kicsit magasnak találom. 1 alatt kéne lennie. Persze ettől még teherbe eshetsz.
3/8 anonim válasza:
Nekem annak idején az orvosom azt mondta 3 alatt belefér.
4/8 anonim válasza:
A lényeg, hogy a terhesség alatt nem menjen 2,5 fölé, mert az a babának nem lenne jó. (Helyetted kezd termelni). Szóval nem tudom, hogy ezt a vérvételt ki kérte: nőgyógyász, háziorvos, endokrinológus, de én elmennék egy endokrinológushoz is egy konzultációra.
5/8 anonim válasza:
Nekem 2,5 alá mondta a nőgyógyász. Nekem is kb. ennyi, de azt tudnod kell, hogy akár egy napon belül is változhat, ha pl. stresszesebb vagy és akkor mérik. Nekem egy hónap alatt háromszor nézték és volt 3,4, 2,8 és 2,4 is. Pedig semmit nem szedtem rá. A pajzsmirigy doki pedig egyszerűen közölte, hogy akinek erre az értékre gyógyszert adnak az csak a gyógyszeriparnak kedvez, a nőnek tuti nem. Úgyhogy mi nem tömjük a gyógyszeripar zsebét.
6/8 anonim válasza:
Erre a betegségre 150 Ft/3 hónap a gyógyszer ára, szóval ezzel nem tömöd a gyógyszeripar sebét. :)
7/8 anonim válasza:
Nem, ez magas, 1 körül kell lennie.
Napi 1 szem Letrox, 3 hét alatt leviszi.
8/8 anonim válasza:
Csak a saját egészségedet kockáztatod. Én nem szednék gyógyszert feleslegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!