Lehet terhesség?

Figyelt kérdés

Tudom, legegyszerűbb ha elmegyek orvoshoz, el is fogok menni de addig amíg nem jutok el, szeretnék tisztábban látni.

Szóval, 21 napos mens ciklusom volt mióta tudom az eszem. Párommal augusztus óta vagyunk a gyerekvállaláson. kb. december óta szedem a Gravida-t. Februárban 9 napot késett, 4 napig tartott, de szó szerint minden nap elöntött a vér, voltam akkor orvosnál, azt mondták hogy ez természetes. Látnak egy 9 mm "valamit", ami valószínű vérrög. Rendben. El telt 3 nap, és ismét "megjött" Ezúttal 6 napig, de enyhe vérzés. Ha az első vérzést nézem, akkor március 5.-én kellene hogy megjöjjön, ha másodikat akkor 14.-én, nos 14.-ei napon megjött (az utolsó vérzés és -e nap közt, 21 nap telt el. Ismét 6 napig tartott. Ma van 20-ka, a ciklusomat számítva, 9.-én kellett volna hogy megjöjjön. Most is enyhe vérzésem van, alhasi enyhe fájdalmakkal. Mell feszülés nincs, volt 1 hete, volt 2 hete. Hasam nő, hízok, hányinger (szinte minden nap), február óta, szóval lerövidítve a terhesség összes jele, a bimbó megnagyobbodása, bebarnulásáig minden szerepel.

Fogamzás gátlót, már vagy 3 éve nem szedek, párommal 1 éve vagyunk együtt. 21 napos ciklusom, ami 3-4 napig tartott. Január-február óta felborult minden. Tudom, már rég el kellett volna mennem orvoshoz, kivizsgálni magam blabla, tudom! Kérem kíméljenek meg a negatív emberek akik leoltanak, hogy "így akarsz gyereket, hogy nem mész el orvoshoz?". Megyek, csak minden hónapban reménykedem hogy na most nem jön meg, és végre azért hízok mert babás vagyok, vagy azért van hányingerem.. Nem akartam eddig, hogy rosszat mondjanak, nem akartam hogy azt mondják, "nem lehet gyerek". Igen, menni fogok. Csak valaki aki járatos ezekben, a segítsen kérem, addig is..

Én 23, Párom 34.

2015. ápr. 20. 09:59
 1/1 anonim ***** válasza:
Csinálj egy terhességi tesztet. Ha pozitív, akkor ne várj tovább az orvoshoz menéssel, menj el még aznap, mert terhesség mellett nem jót jelent a vérzés és alhasi görcs.
2015. ápr. 20. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!