Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Szerintetek terhesség vagy...

Szerintetek terhesség vagy még korai?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Következő a kérdésem. pajzsmirigy túlműködésem van és szedek is rá gyógyszert de ettől függetlenül kb fél éve beállt max 35 napra a mensim ezzel ellentétben most a 45 ik napon tartok fél évvel ezelőtt ez nem volt ritka de kb 2 hete véres folt volt a bugyimon és az hittem meg is fog jönni, de azóta sem történt semmi sem. Az lehetett beágyazódás? ez kb 2 hete pénteken történt rá egy hétre csináltam tesztet negatív lett.Szerintetek korai volt. Tudni kell rólam, hogy iszonyatosan édes szájú vagyok és most ha az édességre gondolok rosszul vagyok tőle, ma arra keltem fel, hogy nagyon hányingerem van. Attól lehet, hogy baba? Sajna dokihoz csak jövő héten tudok menni. Mellbimbóm nagyon érzékeny kb 1 hete. köszönöm előre is a válaszokat

2015. márc. 26. 11:29
 1/9 anonim ***** válasza:
Szia . Szerintem tesztelj egyet :)
2015. márc. 26. 12:05
 2/9 anonim ***** válasza:
Tesztelj most is egyet.
2015. márc. 26. 12:08
 3/9 A kérdező kommentje:
ok .köszönöm a gyors válaszokat :D
2015. márc. 26. 12:17
 4/9 anonim ***** válasza:
Teszteltél?
2015. márc. 26. 15:54
 5/9 A kérdező kommentje:
Szia igen tegnap este, egy nagyon halvány pozitív lett :) Ma megyek dokihoz, meglátjuk mi lesz remélem jó hírt fog mondani :)
2015. márc. 31. 06:25
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem fog még látni uh-n az orvos semmit. Max elküld vérvételre.
2015. márc. 31. 07:52
 7/9 A kérdező kommentje:
Igen ez volt :)11 kor kell vissza hívnom, hogy mi lett az eredmény :) Már alig várom :D
2015. márc. 31. 10:28
 8/9 anonim ***** válasza:
Mi újság? Mi lett az eredmény?
2015. márc. 31. 11:45
 9/9 A kérdező kommentje:
csak vérvétel volt és arra azt mondták, hogy negatív. De nem kellet vizelet minta. És azt nem értem, hogy akkor előtte miért teszteltem pozitívat? Lehet, hogy a vérben később jelentkezik a hormon?
2015. ápr. 1. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!