Nem jön a baba már másfél éve. és a legjobb barátnőm tegnap bejelentette, hogy terhes. Borzasztó érzés fogott el, bőgni tudtam volna. Volt valakinek hasonló? Hogyan lehet túllépni ezen?
Az eszemmel tudom, hogy nekem örülnöm kellene, és lelkiismeret furdalásom van miatta, de még sem ezt érzem.Azt érzem, hogy igazságtalan az élet. Ők nem is tervezték, mégis...Gyűlölöm magam, hogy ezt érzem, ez nem normális.
Kérlek, segítsetek!
Nekem ugyanez volt. 14-15 hónapja próbálkozunk, a munkatársaim sorra esnek teherbe, én nem. Erre a barátnőm is bejelentette,hogy terhes lett.
A következő történt: elkezdtem bőgni, ki voltam akadva. Tudtam,hogy örülnöm kellene, de nem tudtam. Szinte hibáztattam,hogy mi az,hogy ő esik teherbe,amikor én szeretnék. Kellett pár nap, mire túltettem magam rajta. Én is tudtam,hogy nem lehetek irigy, de egyszerűen fájt. Nem az fájt,hogy neki sikerült, hanem,hogy nekem nem. bepánikoltam,hogy akkor velem biztosan valami baj van. Akárki akármit mond, annak ,aki sok ideje várakozik, ezt nehéz elfogadni és feldolgozni, de muszáj. nekünk is sikerülni fog!! Ha gondolod, majd írj ebben a ciklusban is,hogy mi történt. Én reménykedek minden hónapban!
Szia, 11-es vagyok.
Sajnálom,hogy újra megjött. Tényleg átérzem, de változni fog! Mi is próbálkozunk rendületlenül. Én 22-e körül nem várom, meglátjuk.
Ti mióta próbálkoztok? Egyébként szerintem normális,hogy ezt érzed, ezért ne utáld magad. Mindenki átmegy ezen,aki sok ideje próbálkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!