Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Állandó vissza térő hüvelyi...

Állandó vissza térő hüvelyi problémáim vannak hüvelyi viszketést érzek csipővizelet voltam dokinál is írt fel gyógyszert de vissza tért mit javasoltok?

Figyelt kérdés
Vissza térő probléma

2015. márc. 13. 18:33
 1/5 anonim ***** válasza:

Új doki, kenetvétel, tenyésztés -> tényleges ok megtalálása és rendes kezelés!

Kezelés után pedig ne feledd a probiotikumos kúrát.

2015. márc. 13. 18:41
 2/5 A kérdező kommentje:
Kit tudsz ajánlani? Mert én voltam már nögyogyásznál is urológusnál is csinált hüvely,vizelet,húgycső vizsgálatot is hüvely váladéknál jött ki egy baktérium staphylococcus 10 a 3 dikén. Az van még ráirva vélemény :hugyuti gyulladás kizárható.STD nincs. Erre kaptam antibiotikumokat utána szedtem probiotikumot meg hüvel flóra vissza állitót ezt a vitagyn c-ét ez 6db-os volt de csak 4-et tudtam elhasználni mert megjőtt a menstruációm a másik kettőt csak utána szerinted az okozhatott gondot hogy nem tudtam elhasználni egybe a 6 db-ot 6 egymást követő napon? Mert úgy kellett volna.
2015. márc. 13. 19:09
 3/5 anonim ***** válasza:

Hagyd el a cukrot, minden edesietett, finomitott termeket. 1 hetig probalj meg zoldseget, gyumolcsot fogyasztani, lehetoleg nyersen, esetleg parolva, fozve.

Probald ki a D-mannozt.

2015. márc. 13. 20:23
 4/5 A kérdező kommentje:
Meg próbálom a zöldségeket dmanozt már szedtem jó drága ideig jó töle azt újra elő szokott jönni pedig jó lenne nem lenne mert lombikozunk most készülünk áprilisba a stimulációrá.
2015. márc. 13. 21:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Én ilyenkor szoktam Pestre menni Dr. Hamvas Ferenchez. Sokan szeretik, sokan nem, de eddig ő mindig tudta, mi a bajom, míg itthon nem. Neten megtalálod.
2015. márc. 14. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!