Állandó vissza térő hüvelyi problémáim vannak hüvelyi viszketést érzek csipővizelet voltam dokinál is írt fel gyógyszert de vissza tért mit javasoltok?
Figyelt kérdés
Vissza térő probléma2015. márc. 13. 18:33
1/5 anonim válasza:
Új doki, kenetvétel, tenyésztés -> tényleges ok megtalálása és rendes kezelés!
Kezelés után pedig ne feledd a probiotikumos kúrát.
2/5 A kérdező kommentje:
Kit tudsz ajánlani? Mert én voltam már nögyogyásznál is urológusnál is csinált hüvely,vizelet,húgycső vizsgálatot is hüvely váladéknál jött ki egy baktérium staphylococcus 10 a 3 dikén. Az van még ráirva vélemény :hugyuti gyulladás kizárható.STD nincs. Erre kaptam antibiotikumokat utána szedtem probiotikumot meg hüvel flóra vissza állitót ezt a vitagyn c-ét ez 6db-os volt de csak 4-et tudtam elhasználni mert megjőtt a menstruációm a másik kettőt csak utána szerinted az okozhatott gondot hogy nem tudtam elhasználni egybe a 6 db-ot 6 egymást követő napon? Mert úgy kellett volna.
2015. márc. 13. 19:09
3/5 anonim válasza:
Hagyd el a cukrot, minden edesietett, finomitott termeket. 1 hetig probalj meg zoldseget, gyumolcsot fogyasztani, lehetoleg nyersen, esetleg parolva, fozve.
Probald ki a D-mannozt.
4/5 A kérdező kommentje:
Meg próbálom a zöldségeket dmanozt már szedtem jó drága ideig jó töle azt újra elő szokott jönni pedig jó lenne nem lenne mert lombikozunk most készülünk áprilisba a stimulációrá.
2015. márc. 13. 21:44
5/5 anonim válasza:
Én ilyenkor szoktam Pestre menni Dr. Hamvas Ferenchez. Sokan szeretik, sokan nem, de eddig ő mindig tudta, mi a bajom, míg itthon nem. Neten megtalálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!