Ez nagyon belepofázás? Íjak neki?
Van egy ismerősöm, jóban vagyunk. Lassan két éve nem jön a baba nekik össze. Egy nődokihoz járunk. Ha összefutunk beszélgetünk, hogy mi a helyzet, hogy állnak éppen, mint mondott a doki. Igaz, a legutolsó infóm kb. egy hónapos, akkor mondta neki a doki,hogy legyenek együtt a hétvégén, mert végre talán megreped a tüsző. Closty-t szed egyébként. Nem tudom,hogy azóta összejött-e de szerintem nem, kis város ez, hallanám.
Imádom a dokinkat, de szerintem nem a legjobb meddőségi kezelésben. Több hónap volt mire kiderült,hogy nem érik meg rendesen a pete. Nem küldte semmilyen kivizsgálásra, csak Closty-t adott neki. Eszembe jutott,hogy javasolni kellene neki,hogy keressen fel egy endokrinológust. Hátha ő többet tudna mondani, tenni. Szerintetek megírhatom neki ezt? Hogy nem tolakodni akarok, csak segíteni. Vagy ne dumáljak bele?
Jó barátnők vagytok! Miért ne írhatnál neki!? Nálunk is elhúzódott a babaprojekt, a barátnőm minden hónapba írt hogy mi van. Öntötte belém a lelket akkor is amikor egy fekete lyuknak éreztem magam. Jó volt nagyon!! Ha a dokit nem gondolod megfelelőnek a probléma kezelésére meg pláne beszélj vele. Mondd el az érveidet. Tiszták a szándékaid semmi hátsó gondolatod nincs ha igaz barátnőnek tart nem is fog belelátni semmi rosszat!!
A kisvárosba sem terjed minden!! A vizsgálaton a dokinál csak ő volt maximum még a férje. Ha ők úgy gondolják, hogy nem mondják el egy ideig akkor nem derül ki! 12 hetes vagyok 10. hétbe tudták meg a szülők és az 1 szem barátnőm. Vasárnap elmondtuk mamámnak ma 3an állítottak meg gratulálni 😄 szerintem megvan a pletykafészek 😉
Hívd fel nyugodtan! Jól fog neki esni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!