Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mit tegyek, ha tudogyulladasom...

Mit tegyek, ha tudogyulladasom van?

Figyelt kérdés
Egy hete probalkoztunk a parommal, hogy legyen baba, de sajnos mar ket napja nagyon kohogok, faj mindenem, a hasam, hatam, labaim, kezeim, lazam is van. Holnap megyek orvoshoz, de nagyon felek, hogy ha megmaradt a baba, hogy fer ossze a betegseggel es a kezelessel? Van olyan kezeles, ami nem art a magzatnak?
2015. febr. 24. 15:16
 1/4 anonim ***** válasza:

tüdőgyulladás nagyon komoly betegség amibe bele lehet halni. sőt elég nagy a halálozási arány, szóval nem nézik végig, visz egy tüdőgyulladásnál annyira legyengülsz, hogy felkelni se bírsz. én 4 levél bitang erős antibiotikumot szedtem be, 3 hónapon keresztül 2 hetente mentem tüdőszűrésre amit szintén nem lehetne ugye terhesen. nem hiszem, hogy megmaradt volna a baba, én nagyon legyengültem, 40 kilóra fogytam, 2 hónapig ki se keltem az ágyból :(

egyébként amit leírsz az tipikus influenza tünet, remélem csak arról van! ne stresszelj feleslegesen, mielőbbi jubbulást!

2015. febr. 24. 15:40
 2/4 A kérdező kommentje:
nagyon koszonom
2015. febr. 24. 15:45
 3/4 anonim ***** válasza:

Mi már elég régóta próbálkoztunk babával, amikor tavaly decemberben tüdőgyulladásom lett. Amikor mentem az orvoshoz, akkor még nem tudtam, hogy sikerült-e a baba vagy sem, de amúgy rá is kérdezett, mert tudta, hogy próbálkozunk. Azt mondta, hogy a gyógyszert szedjem nyugodtan, de mellkasröntgenre egyelőre nem küld el, anélkül is tisztán hallja, hogy tüdőgyulladásom van. Kérdeztem, hogy ha baba van, akkor mit lehet csinálni, azt mondta, hogy ne aggódjak, meg lehet oldani, hogy a babának se legyen baja, meg nekem se.

Mondjuk nem voltam terhes, mint utóbb kiderült.

De ha mész orvoshoz, akkor jelezd neki, hogy lehetséges a terhesség.

2015. febr. 25. 12:59
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen. Voltam orvosnal, legcsunyabb influenza, azt mondtak, ha van baba, nagy a valoszinusege, hogy nem marad meg, nem agyazodik be. Milyen tunetekkel jar az, ha elmegy a baba, es mi a teendo ilyenkor?
2015. febr. 26. 10:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!