Mennyi az esélyem teherbe esni így?

Figyelt kérdés
5 éve azt mondta az orvos, hogy PCOS gyanús vagyok. Bár rendszeres menstruációm van igaz kb. 33 naponta de rendszeres és bő. Fél időben van fehérfolyásom amiről azt olvastam, hogy a peteérés jele. December közepén hagytam abba a fogamzásgátló szedését. Mennyi idő lehet mire teherbe esek, ha egyáltalán van rá esélyem?

2015. febr. 22. 18:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Feltetelezem nem ot eve voltal utoljara orvosnal. Mit mondott a tobbi kivizsgalas alkalmaval, a PCO gyanut nem vizsgalta ki? Legalabb egy huvelyi UHra elkuldott?
2015. febr. 22. 18:32
 2/5 anonim ***** válasza:
* alkalmaval?
2015. febr. 22. 18:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha eddig gyógyszert szedtél akkor lényegtelen, hoyg eddig milyen volt a mensid. A pcos általában a gyógyszer abbahagyása után 3-6 hónappal kezd bedurrani.
2015. febr. 22. 22:27
 4/5 A kérdező kommentje:
Én a gyógyszerszedése előtti menstruációról beszéltem, mert akkor mondta ezt az orvos. Azóta ezzel kapcsolatos vizsgálaton nem voltam. Hüvelyi ultrahangot nem csináltak csak külsőt, mert akkor még szűz voltam.
2015. febr. 23. 09:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Én nem szórakoznék babavállalással PCOs gyanúval egy komoly endokrinológiai kivizsgálás előtt (cukor- és inzulinterhelés, pajzsmirigy panel, hormonsor). A rendszeres mestruáció semmit sem jelent, én 28 napos mensivel vagyok PcOS-s, nem szentírás ez és a ciszták hiánya sem.
2015. febr. 24. 02:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!