Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Terhesség vagy álterhesség?

Terhesség vagy álterhesség?

Figyelt kérdés
Elkezdeném az elejétől! Októberben nem volt menstruációm ezért decemberben elmentem orvoshoz. Ultrahangos vizsgálatot nem csinált, de azt mondta nem vagyok terhes. Azért, hogy megjöjjön a menstruációm norcolut tablettát írt fel és fogamzás gátlót mert én még nem szeretnék babát. A gyógyszer meg is hozta a menstruációt és elkezdtem szedni a fogamzás gátlót. Azóta a mensesem rendben van a terhességi tesztek is negatívak, viszont terhességre utaló tüneteket produkálok. Hányinger, mellfeszülés, és mintha gömbölyödne a hasam és megvan feszülve. Lehetséges hogy annyira ráparáztam a dologra hogy emiatt van? Január 26.-án voltam orvosnál mondtam neki a panaszaimat.. ultrahangot megint nem csinált, de azt mondta nem vagyok terhes. De engem mégis aggasztanak a tünetek. Légyszíves segítsetek. 18/L
2015. febr. 6. 10:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Úgy érted, hogy a fogamzásgátló mellett. Ezek a mellékhatásai is lehetnek önmagában.
2015. febr. 6. 10:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Vegyél egy tesztet a dm-ben. 300 Ft, x-epil. Megbizható. Tuti nem vagy terhes, de saját magad megnyugtatására tesztelj egy negatívat! ;-)
2015. febr. 6. 10:57
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Már teszteltem és bizony negatív. :) Viszont a tünetekkel nem tudom mit kezdjek. Talán ha megnyugszom elmúlnak? :)
2015. febr. 6. 11:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Újra megkérdem. Talán a fogamzásgátló mellékhatásai?
2015. febr. 6. 11:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Először nyugodj meg ;-) ha még ezután is fennállnak a tünetek, emlitsd meg a dokinak. A tabi hormontartalmánál fogva okozhat fura tüneteket. Ha ettől van, talán erdemes váltani.
2015. febr. 6. 11:12
 6/6 A kérdező kommentje:
Symiciát szedek. Mellékhatásként írtak émelygést, emlőmegnagyobbodást, emlőfájdalmat. Viszont korábban is szedtem már akkor nem volt gond. De gondolom lehet most másképp reagál a szervezetem. :/
2015. febr. 6. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!