Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Szerintetek merjek egyaltalan...

Szerintetek merjek egyaltalan gondolni ra?

Figyelt kérdés
Ez lesz/lenne a 43. pofára esös hónapunk. Az agyam biztos benne, hogy nincs baba, a szivem nem hiszi el. Kaptam ebben a honapban Utrogestant, gondolom azert kesik. Ma nem kellett volna megjönnie neha fajdogal a hasam, mas esti es tegnapelött teszt full nega. Viszont valahogy nem tudom elhinni, hogy most sincs semmi, es minden etelt romlottnak erzek, illetve ugy szagolok mint egy vadaszkutya. Tudom butasag, inkabb terjek vissza, es ne remenykedjek igaz?
2015. febr. 5. 19:43
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

pár nap múlva ha nem jön meg tesztelj újra.

nekem a szagérzékenység később jött a terhesség alatt, de mindenkinél más. Szóval ha valami furát érzel magadon az még lehet jó :)

2015. febr. 5. 19:56
 2/19 Manka68 ***** válasza:

43 hónap???

Ha még nem voltatok, itt lenne az ideje dokihoz menni.

Tüneteid attól is lehetnek, hogy nagyon szeretnéd. Az agyunk becsaphat minket.

2015. febr. 5. 19:56
 3/19 anonim ***** válasza:

Mi 2évig voltunk úgy együtt, hogy vagy-vagy.

Egy héttel nem várt előtt émelyegtem, sűrűn hányingerem volt, meg-megszédültem. Menstruáció előtt 1nappal csináltam egy tesztet ami erős pozitív lett.

2015. febr. 5. 19:58
 4/19 A kérdező kommentje:

Hát persze, hogy voltunk már orvosnál. Meg sem tudom számolni, hogy hánynál (tíz feletti a szám, az biztos). Mind azt mondta, hogy ő megtalálta hol a hiba, itt van egy eltérés, ott van egy határérték. Csináljam amit mond, szedjem ezt a gyógyszert, és meglátom, jön a baba, ripsz-ropsz. Én hiába csináltunk mindent, semmi eredménye. Millió féle gyógyszert szedtem, sportolam, diétáztam, türelmes voltam, voltunk nyaralni, pihentettük a témát, táplálékkiegészítőt szedtem, hőmérőztem, ovuteszteltem. Időközben tankönyvi minden értékünk, de igazából sz@rt se ért egy se.

Márciusban megyünk meddőségire, de ott is ez lesz, én már tudom. Megcsinálnak egy vagon inszemet, négy lombikot, és nekem csak a pofáraesés marad.

Mert az a helyzet, hogy be kéne látnom, hogy ha megfeszülünk se lehet nekünk soha gyerekünk. És még csak egy indokot se tud mondani senki, mindenki azt hajtogatja, hogy tökéletes minden.

Nem is tudom minek írtam ki a kérdést. Úgysincs baba, méghozzá azért, mert nekem soha nem lesz pozitív tesztem.

2015. febr. 5. 21:52
 5/19 anonim ***** válasza:

Ne légy már ilyen negatív! :)

Amiket leírtál a kérdés alatt, lehet pont a terhesség korai jelei, csak még a teszt nem mutatja. Láttunk már csodát, sok olyan nő van aki teljesen feladta a reményt (esetleg a doktorok sem biztatták túl sok jóval) és pont akkor lett kétcsíkos a tesztje amikor nem is gondolt rá, hogy esetleg terhes.

És ami a legfontosabb, hogy ne stresszeld magad!

2015. febr. 5. 22:16
 6/19 anonim ***** válasza:
En 6 ev utan estem teherbe!!! Mi is sok orvosnal jartunk, majdnem mind talalt valamit nalam, ahogy te is mondod. Ferjemnel szerencsere minden rendben volt. Aztan az egyik Hsg-t javasolt, te voltal mar azon a vizsgalaton? Rakovetkezo honapban teherbe estem. Megertem azt, ahogyan gondolkodsz, en is igy ereztem. Kitartas, es ne add fel!!!
2015. febr. 5. 22:45
 7/19 anonim ***** válasza:

Van egy ismerősöm, már idősebb hölgy, ez vele történt. Azt mondták, nem lehet gyereke, ne is álmodjon róla (az okára már nem emlékszem). Ő ebben a tudatban élte az életét több, mint tíz éven át. Ha jól emlékszem, 38 éves volt, amikor egyszer csak elkezdett rendszeresen hányni. Mivel a menzesze korábban sem volt rendszeres, és röntgensugárnak volt kitéve a munkahelyén, biztos volt benne, hogy sugárfertőzést kapott, és haldoklik.

Most huszonéves a "sugárfertőzése", és köszönik szépen, mindketten remekül vannak. :)

Ha neki sikerült, akkor szerintem neked is minden esélyed megvan rá.

2015. febr. 5. 23:04
 8/19 A kérdező kommentje:

Voltam atjárhatóságin, mindket oldalra pozitiv.

Mivel én nem vagyok hajlandó elhinni, hogy két tökéletesrn egészséges embernek lombikra van szüksége, az orvosom elküldött minket egy új teljes körü kivizsgalasra, hatha valaki korabban benezett valamit. Ö az elsö aki emberkent foglalkozik velem, es akinek szamitok betegkent.

2015. febr. 6. 07:59
 9/19 A kérdező kommentje:
Na most mar biztos nincs baba. Nem tudom honnan tamadt az ötletem, hogy nekünk lehet. Ugy latszik, bele kell nyugodnom, hogy gyereke csak masoknak lesz, nekünk soha.
2015. febr. 7. 07:39
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Már ne haragudj, de totál bevonzod az életedbe, a hozzáállásoddal a sikertelenséget.Nem pálcát török, én is így éreztem 5 évig.4 inszemem volt amit ilyen hozzáállással csináltam végig sikertelenül, aztán a lombikot úgy kezdtem hogy márpedig én anya leszek..Sikerült is.Nem mondom hogy hinni kell a gondolat teremtő erejének, de nekem bevált..Lehet az is segített hogy végre nem stresszeltem, mert tudtam, éreztem a sikert..Rhonda Byron: A titok. Fent van a youtubon, szerintem sokat jelent, mondom nem muszály hinni benne, de könnyebb végigcsinálni a hittel hogy működhet.
2015. febr. 7. 08:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!